L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 23 de maig del 2014

L’Agrupament Escolta Valldigna respon un any més a la convocatoria del Clean Up The Med

Els voluntaris l'any passat


 Els joves de Tavernes i dels pobles dels voltants netejaran el litoral de la Platja de Tavernes demà dissabte, 24 de maig.

Un any més, com any rere any i des de en fa més de 12, l’Agrupament Escolta Valldigna convida a tota la gent a participar en aquesta tasca tan bona per al mediambient com és la Neteja de Costes. Enguany es realitzarà al llarg del cap de setmana a la platja de Tavernes. El punt de trobada serà als campets de futbol al final del Passeig de la Goleta, a la zona nord de la platja de Tavernes de la Valldigna, a les 16:30 del dissabte. 

Enguany està previst la participació de més de 100 persones, joves i no tant joves, de moltes zones de la província de València i, sobretot, gent conscienciejada de la localitat. També tindran el suport d’altres entitats, com puguen ser l’Associació de Veïns de la Platja de Tavernes. 

“Netegem la Mediterrània” (Clean Up The Med) està reconegut per la Comissió Europea i pel Programa Ambiental de Nacions Unides i que organitza Legambiente, ONG de defensa ambiental Italiana. Aquest projecte va néixer al 1985 i des de llavors es fa simultàniament al llarg de tot el Mediterrani el darrer cap de setmana de maig amb l’objectiu d’educar als ciutadans sobre els problemes de contaminació que afecten al mar que compartim i promoure la cooperació, solidaritat i pau entre el països de la mediterrània.
-