L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 24 de maig del 2014

La U.E. Tavernes ret un homenatge a Rubén Brines en el darrer partit de la seua dilatada vida esportiva




La U.E. Tavernes ha retut un homenatge al jugador Ruben Brines amb motiu de la seua retirada com a jugador de futbol de la competició oficial. El jugador va començar en els equips base de Tavernes, on va jugar fins a ser juvenil. Després ha tingut una dilatada i llarga vida esportiva on ha estat jugador del Gandia que va promocionar a la divisió 2A amb l’entrenador valler César Ferrando, per continuar al Mestalla, València B en 2B i després equips com Vecindario (Las Palmas), Eldenc, Manxec, Almansa i Ontinyent en 3 i 2B. 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, que estava acompanyat pel regidor d’Esport, Josep Llacer, el president de la U.E. Tavernes, Francisco Armengol i Junta Directiva, ha lliurat una placa recordatori a Rubén Brines en presència de la seua família i el fort aplaudiment de tota l’afició vallera. 

El Tavernes després ha disputat el darrer partit de la temporada front a un Gandia CF i al qual ha vençut per un solitari gol obra de Joan. Un partit intrascendent perquè tot està decidit: el Tavernes roman un any mes en la regional preferent i el Gandia abaixa a regional i en fort perill de desaparéixer. I en el darrer partit, i de comiats, també es confirma que Diego Miñana no seguirà com a entrenador la pròxima temporada.

-