L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de maig del 2014

Hem arribat al 1'2 milions de pàgines llegides!!! Un nou record que hem aconseguit gràcies a totes i tots aquells que ens llegiu.

Va escassos minuts que hem arribat al 1'2 milions de pàgines visitades. Un nou rècord i una nova fita dins d'aquest blog-publicació, modest en els mitjans i amb reduïda trascendència en ser només un blog de notícies local. Així i tot, valorem com un veritable tresor el conjunt de seguidors i seguidores, perquè amb les vostres lectures sou qui feu possible que el nostre equip s'encoratge, dia darrere dia, i s'esforce per seguir endavant i millorar.

En el temps que duem amb vosaltres hem escrit 5.672 articles dedicats a informació majorment de la nostra ciutat i/o del nostre país des de la fidelitat a la nostra llengua i la nostra identitat. Hem abraçat un ample espectre informatiu, des de noticies d'actualitat, successos, informació d'actualitat política o esportiva, fins a les notícies d'esports i d'actes culturals i festius de tota mena, i com no articles d'opinió on hem dit la nostra sobre temes importants d'actualitat. I ho hem fet sempre des del rigor, la veracitat i l'exactitud de les xifres i les dades, sempre contrastades. 

I el que pensem més important i seguirem sempre practicant: sense confondre la vessant personal amb la vessant política de les persones que, des de les diferents ideologies, dediquen el seu temps a aquesta ciutat.

Gràcies a tots i totes els que diàriament ens seguiu.
-