L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de maig del 2014

Dema dissabte se celebra la XVII edició de la Volta Cicloturística a la Valldigna


La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, que dirigeix Josep Llácer, organitza la XVII edició de la Volta Cicloturística a la Valldigna amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna, Creu Roja, Protecció Civil, Agrupament Escolta Valldigna i Grup Muntanya Valldigna.

La XVII Volta Cicloturística a la Valldigna arriba demà dissabte 17 de maig a la XVII edició. Una cita anual amb un bon nombre de seguidors. En la passada edició hi participaren un total de 285 persones de totes les edats. Tots els participants rebran una samarreta commemorativa.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha informat què “l’eixida a les 10 del matí de la plaça Major. Farem una volta al poble de Tavernes (passeig País Valencia, Dolores Rojas, Doctor Fleming, La Barca, Marjaletes, passeig Colon, Joan d’Àustria, Matadero) per a buscar el camí del Pla en direcció a Simat, on esmorzarem en la Font Gran aproximadament a les 11 h. En acabar l’esmorzar, guiats per la policia de Simat, pegarem una volta al poble i d’allí pel camí del Mig de l’Horta a buscar Benifairó. Pel carrer de Baix anirem al poliesportiu on descansarem una estona”.

La tornada serà pel camí del Castell, camí del Pla, Escorxador, Lepant i s’acabarà en l’esplanada del poliesportiu municipal de Tavernes. L’objectiu de la Volta és conscienciejar tothom de l’ús de la bicicleta de forma quotidiana com a mitjà de transport barat i no contaminant. Gaudir dels paratges naturals de la nostra vall, que els més menuts vegen i coneguen zones emblemàtiques com el Molí del Pla, Font Gran de Simat, monestir, riu Vaca al seu pas pel terme de Benifairó i les vistes de la vall des de la zona del Pla i l’Ombria.
-