L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 27 de maig del 2014

Activitats de l'IES La Valldigna


Una de les activitats de l'IES la Valldigna, en aquest cas el Dia de l'Arbre
L’IES la Valldigna ha encetat, des del Departament de Plàstica, el projecte “Murals”. L'alumnat de 3r i 4t d'ESO ha realitzat-dissenyat diferents projectes per pintar “Murals” a l'interior del centre i millorar així el nostre entorn. Entre tots, s'han escollit els treballs millors i més adients tant per estética com pel seu contingut, per tractar-se d'un centre educatiu. 

Aquests dies, l'alumnat participant està pintant els murals escollits en diferents parts de l'institut. Ja van adquirint forma i el resultat és, fins i tot, millor del que s'esperava.

El proper divendres 30 de maig, l’IES celebra l'acte de graduació de l'alumnat de 2n Batxillerat i 2n de Cicles Formatius. Començarà a les 20:30h al Saló La Font. Tant l'alumnat com el professorat, els tutors, l'AMPA i l'Equip Directiu, estan preparant aquest acte amb molta il·lusió i amb sorpreses agradables perquè tot isca perfecte. 
Cal dir també que el passat divendres, 23 de maig, isqueren 4 autobusos amb alumnat i professorat acompanyant per tal de celebrar un dia lúdic en Port Aventura. Hi participaren alumnes de tots els nivells educatius de l'institut (ESO, Batxillerat i cicles). És tractava d'una activitat conjunta on podia participar qualsevol alumne/a del centre ja que fins ara, les activitats d'aquest tipus es proposaven per nivells educatius. L’experiència ha estat un èxit per la idoneïtat del dia escollit (bon oratge, poques cues...) com per l'oportunitat de gaudir tots junts d'un dia diferent
-