L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 28 d’abril del 2014

L'Ajuntament demana a la Generalitat (I en van....) la neteja i condicionament de les cunetes de la CV-50



El regidor responsable d’infraestructures urbanes, Josep Llácer , ha remés un escrit a l’Àrea de Carreteres de la Conselleria d’Infraestructures i Transport de la Generalitat, com a entitat responsable de la CV-50, de Tavernes a Llíria, perquè procedesca el més aviat possible a la neteja de la cuneta per evitar reclamacions i accidents de circulació en l’esmentada carretera en el terme de Tavernes. 

La carretera presenta un estat deplorable de falta de neteja i desbrossament de la cuneta lateral que fa de desaigüe en cas de fortes pluges, una circumstància que impedeix que l’aigua correga i no afecte el trànsit rodat. 

Es dóna la circumstància que no és la primera vegada que l’Ajuntament ha de “recordar” la necessitat d’efectuar aquesta neteja, encara que la resposta i actuació no sol ser immediata. 

L’Ajuntament també ha demanat a la mateixa Àrea de Carreteres que repare el “quitamiedos” que hi ha poc abans de l’entrada a la rodona de “las Cinco Hermanas” talment com arribes des de Gandia, que va ser espatllat per un camió ja fa temps. A pesar de les peticions municipals, aquest element protector continua igual i en males condicions des de fa molt de temps.

-