L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 11 d’abril del 2014

La platja de Tavernes està a punt per a rebre turistes i els vallers que hi descansen en Pasqua



La platja de Tavernes es troba en un bon estat de neteja i manteniment després dels treballs duts a cap pels treballadors de la brigada municipal. Tot està a punt perquè el visitant gaudesca d’una bona estada a la nostra platja.

El pròxim diumente comença la Setmana Santa amb el “Diumenge de Rams” encara que des d’avui mateix, Divendres de Dolor, i que ja es dia festiu en alguns llocs de la geografia estatal, s’espera comence a notar-se l’arribada de turistes a la platja.

El regidor de Manteniment, Josep Llacér, ha dedicat la brigada municipal des de fa dies a preparar i condicionar la platja. Així, s’han reparat i condicionat els rentapeus que hi ha a l’eixida cap a la platja,  s’han instal·lat les passarel·les de fusta i posat contenidors de fems. La tasca en el cas dels rentapeus es complementa amb el soterrament de la canonada d’aigua i el posterior anivellament de l’arena.


Tot aquesta tasca ha completat la neteja general de l’arena que ha dut a cap la regidoria de Josep Llácer al llarg de l’hivern, de manera que tot plegat, done una bona impressió als turistes que passen la Setmana Santa a la nostra platja i com no als vallers i valleres, que aprofitant els dies de Pasqua, aprofitaran per menjar la paella i la mona en la urbanització.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pareix que els rentapeus estàn un poc deteriorats, no dona massa bona imatge aixó, tots plens de rovell.

Unknown ha dit...

Yo no invertiria en la nostra platja,es aburridisima soles tens la opcio de pasetjar o a consumir a cualquier local.
Por no cedir que hay muy poco columpios para los niños....