L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 d’abril del 2014

Jordi Joan va representar a Compromís en un debat sobre municipalitat a LEVANTE-EMV

El nostre alcalde, Jordi Joan, va estar elegit per la coalició Compromís per representar la formació política en el programa de debat "Raonem" de la televisió "Levante-EMV". 
Jordi Joan va debatre junt als alcaldes de Villareal (PSOE), Aldaia (PP) i Godella (EU) van debatre sobre diversos aspectes del municipi (les noves lleis sobre els Ajuntaments, les retallades, els impagaments, Europa....).
Ací teniu la seua intervenció, editada de forma continuada




Remés per coalició Compromís
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot molt ben explicat, d'acord amb quasi tot el que exposa.
Peeeero, caldria que donarà exemple amb el que diu de desitjar que la politica a Europa la feren els ciutadans i no els lobbys que presionen als politics. Hauria d'aplicar-s'ho al cas de la seua relació amb el lobby local FG, com diu l'anonim d'abans.

Anònim ha dit...

No hi ha cap relació professional ni laboral de l'alcalde amb eixe lobby local FG.
Ni treballa allí, ni ha treballat alli, ni ha cobrat mai cap sou d'allí.
Es lamentable que confongues el lloguer d'un local de Modus Vivendi per part de l'Ajuntament, un lloguer resultat d'un concurs publics on participaren quatre empreses local. amb unes suposades relacions amb FG, nomes perquè Modus Vivendi va ser l'empresa elegida per la mesa técnica encarregada de valorar les ofertes, com hauria pogut estar el local del supermercat de Marjaletes

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hi ha cap escrit anònim publicat. I si no s’ha publicat i vosté en fa referència, vol dir que en sap de l’existència i cal deduir que l’autor es vosté mateix. També hi ha uns minuts només de diferencia entre els dos.

I fixe-s'hi bé que no hem tingut cap problema en publicar-ne un, però eixe segon anònim no anem a publicar-lo.

A no ser que, i passa sempre: si una persona comença a insultar i a fer valoracions i acusacions contra una altra, encara que siga l'alcalde, no tenim cap problema en publicar-les sempre i quan es responsabilitze d’elles firmant-les amb el seu nom i cognoms.

Per tant, si vosté creu que tot el que diu es veritat i ho pot demostrar, segur que no tindrà cap problema en firmar-ho amb el seu nom i cognom i ho publiquem de seguida.

Cal comprendre que no anem a carregar nosaltres amb el mort d’una querella per la seua culpa.

Ara si que ens sorprén que, si tot això que vosté diu és veritat i es port provar, no hagen acudit on pertoque (Conselleria de Treball, Magistratura de Treball ...) a denunciar eixos fets i ara li vulguen carregar tota la responsabilitat de l'afer FG a l’alcalde, que no té res a vore ni ha tingut amb l'emrpesa, i damunt que el tracten de mentirós i demés.

Anònim ha dit...

Que tinga el sr. Alcalde una relació amb el lobby FG no vol dir que siga econòmica ni laboral, també potser política. Si no hi ha cap tipus de relació, perque es clava en camisses d'onze vares en dir que FG no havia cobrat els deutes de la Generalitat? Com ho sap JJ? per que li ho han dit ells? Tantes coses han dit eixos empresaris (pregunteu als sindicats i treballadors fets fora) i ara els hem de creure? Quin interés fosc hi ha?