L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 d’abril del 2014

Hi ha molts motius, i ara un més i de pes per a no votar-los també a les eleccions europees.




Rajoy ha descobert el secret més ben guardat dels darrers temps: Miguel Arias Cañete concorrerà com a cap de llista del PP a les eleccions europees.

Realment no és que fóra cap secret, sinó que Rajoy no tenia candidat. Cap dirigent del PP volia assumir  eixa responsabilitat, cap volia carregar amb el mort de perdre davant els socialistes, perquè totes les enquestes diuen clar i diàfan que no van a guanyar i només els n’apunten 18 quan ara en són 24 els diputats populars. Sembla ser que després de mesos i mesos, han pogut convéncer a l’actual ministre de Medi Ambient.

I la seua elecció ens  dóna més arguments i més motius als valencians i valencianes per no votar-los. Miguel Arias Cañete, ministre de Medi Ambient és el responsable d’autoritzar i dir que el projecte Castor, a les comarques de Castelló, no tenia cap impacte mediambiental. I els terratrèmols han estat constant i han posat l’ai al cor a tota la població castellonenca i tarragonina durant mesos. I això cal recordar-ho totes els dies en vore la seua imatge als cartells electorals.

El cap de llista dels populars tampoc no s’ha oposat al fracking, eixa tècnica que vol desfer-nos el nostre territori. I quan diguem “el nostre territori” no ho fem només en pla general de País Valencià sinó també en el concret de Valldigna, car sobre la nostra comarca, com podeu veure al mapa de l’article següent,  hi ha un projecte d’extracció emprant el mateix sistema.

Però és que a més, Arias Cañete és un perill per a l’economia dels nostres pobles i la nostra societat en estar també a favor de les prospeccions petrolieres, que posen en perill el sector pesquer i turístic, que posen en perill espais naturals tan valuosos en la nostra terra com són les Illes Columbretes o el Golf de València o la Valldigna.

Com a valencians i valencianes compromesos amb la nostra amb la nostra terra i amb la nostra gent el nostre vot no pot anar a parar al PP i els seus candidats, que tenen com a únic objectiu perjudicar-nos.

I no apartem l’ull que és també ministre d’Agricultura. El seu ministeri és Agricultura i Medi Ambient, on ha perjudicat sempre als agricultors de la nostra terra a l’hora de repartir ajudes, perquè Arias Cañete, sempre ha apostat sempre per l’agricultura continental i latifundista front a la productiva agricultura mediterrània.

I tot això ho haurem de recordar el 25 de maig, quan les valencianes i valencians tindrem veu i vot a Estrasburg i Brussel·les gràcies als eurodiputats de “Primavera Europea”, amb un cap de llista valencià i valencianista, Jordi Sebastià, al front de la “Primavera Europea”.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pues si que estem apanyats si. Les enquestes donen a favor al PSOE, torne a dir que estem apanyats també, mare de deu, sempre la mateixa mer..., pero diferent collar.
Em pareix perfecte que critiqueu al inut... perdó ministre este, perque no mira per la comunitat valenciana ni ell ni ningú. Tant el pp o psoe sempre han passat dels valencians. Perque lo de les prospreccions petrolífiques va sorgir quant teniem al de la sella governant( o per això no tenim memoria?)i el inut.. perdó atra vegada, el govern actual ho ha continuat.
Els valencians no tenim res a fer mentres sempre governen el pp o el psoe.