L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 24 d’abril del 2014

Encarna Sant-Celoni publica "Milonga de tardor"

 
La publicació d'un llibre sempre és motiu de satisfacció i, si damunt l'autor/a és de Tavernes o de la Valldigna, la satisfacció és doble.

L'escriptora i poetessa de Tavernes Encarna Sant-Celoni ens ha enviat una nota on ens informa de l'edició de la seua darrera novel·la i que la podrem trobar a la Fira del Llibre que obri les portes avui als Vivers de València. Tenim per tant una bona excusa per acudir-hi.
 
Heus ací la nota i vaja per endavant la nostra felicitació:

Ei, bonicot(e)s,

Feliç dia del llibre. Amb aquest correu us faig saber que he publicat una nova novel·la -Milonga de tardor, us n'incloc la portada i la sinopsi- i que, si us ve de gust veure-la, la podreu trobar a la Fira del Llibre (casetes 20 i 81) i també a la llibreria París-València de prop de l'Estació del Nord.

A la Fira del LLibre (Vivers), hi estaré signant:
- els dies 28 d'abril i 2 de maig de vesprada, a la caseta 20 -Moixeranga/Traca/Cresol-,
- i els dies 26 i 3 de maig (de matí), i el dia 1 de maig (de vesprada), a la caseta 81 -Tres i Quatre.

El divendres 2 de maig, a les 19.30, la presentarem -Isabel Robles, Lluís Roda et moi-, en un dels microespais de la Fira, amb música tanguera.

Visca el Drac i el Jordi, i a veure si us animeu i veniu a passejar pels Vivers del 24 d'abril al 4 de maig!
 
La sinopsi que ens envia és:
 
Erna, filla de pare danés i de mare grega, torna a Valencia després de vint-i-dos anys amb la intenció d' escriure una novel·la, i també de con­ jurar l'espectre que s' entesta a entelar l'horitzó del present amb mil i una turbuléncies, Alhora que ompli fulls i hores amb paraules remeieres, la protagonista de la novel·la comenca a rebre una sèrie de cartes d'un anònim admirador que esquitxen de sexe i misteri les pàgines del seu almanac emocional i que, al capdavall, l'empenyeran a exercir de detectiva afeccionada per a desvelar qui s'amaga rere la mascara ... 

Però el temps és la tela més transparent i més manipulable, i és ben fàcil perdre el pas i el trellat en les giravolres amb que ara i adés la sor­ prenen els juganers dits de l'atzar; company de ball rampellut en la relliscosa pista de l'amor, no parara d'embolicar i desembolicar els fils d'una trama d'escriptures encriptades al compás d'una milonga cada ve­ gada més intricada i sensual. 
-
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es Encarna Sansaloni

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho sentim però es Sant-Celoni i Verger com es pot vore perfectament en la coberta del llibre.
Hi ha gent que encara no s'ha assabentat o vol assabentar-se que hi ha una disposició legal mitjançant la qual els cognoms castellanitzats (Sansaloni, Vercher, Juan, Pellicer, etc...) es poden traduir al valencià, com suposem que haurà fet Encarna i es veu clarament en la portada del llibre i com em consta que ha fet la família de l'alcalde del Juan al Joan.
Nomes cal presentar una instancia al jutjat i es tramita davant el ministeri de Justicia