L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 d’abril del 2014

Els actes de la falla La Marina acaben amb una bona participació



La platja de Tavernes ha ofert als visitants al llarg d’aquest cap de setmana diversos actes organitzats per la falla La Marina, i que han acabat fa un moment amb la cremà del monument ubicat a la zona de Sant Bernardo. La fallera major de Tavernes, Empar Mayans, acompanyada del president de la Federació de Falles, Ximo Felis, ha estat l’encarregada d’encendre la metxa que ha botat foc la falla.
Al llarg d’aquest cap de setmana la festa fallera ha estat concorreguda i ha resultat tot un èxit donat que el temps ha acompanyat. Ahir diversos restaurant de la platja van preparar un sopar amb menu especial faller a 16 euros i després com a fi de festa, el Cinema Olimpo, va acollir una revetlla musical.

Avui diumenge els actes s’iniciaven aquest matí, amb una volta a la platja protagonitzada per motos antigues mentre els xiquets han pogut gaudir de l’atracció d’un castell infables.
Ha estat a partir de les 7’30 hores de la vesprada, quan s’ha efectuat un passacarrer amb representació de les falles de Tavernes i la fallera major i Cort d’Honor, per a acabar amb la disparada d’un castell de focs d’artifici i com ja hem dit, el botar-li foc a la falla, actes que recullen les imatges que publiquem.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

L'Ajuntament ha ajudat o colaborat en algo?

Anònim ha dit...

Si, ha pagat la verbena.
I ha aplegat a temps amb els permisos.
Esta vegada no hi havia Festivern pel mig.
La regidora de turisme encara es la mateixa?

Anònim ha dit...

I que té que vore el Festivern amb açò? L´'única cosa que es demostra és que la regidora no ha caigut en el mateix error i s'ha pres les coses amb temps.

Anònim ha dit...

Pues que amb el Festivern no es volia que cap altre acte l'eclipsara, primer sense campanades i este any sense verbena. Per la regidora que vaja ja tramitant la propera festa de nit de cap d'any a la platja.

Anònim ha dit...

Això no és així i tu ben bé que ho saps.
El Festivern una setmana abans de fer-se ja tenia més del 80% de l'aforament venuts: vora 7.000 persones.
Ni fu ni fa que facen una festa a la platja o la plaça i vagen 200/300 persones. Ni fu ni fa, perque de toda manera els cinquentons que hi eren a la plaça no anaven a aconstar-se al Festivern. I menys els de la platja.
¿Les campanades? Tot el mon ho sap. Una becaeta de la regidora de Cultura que es qui ho porta que se li varen oblidar i igual que una becaeta de la regidora de platja montar un sarau contra tota la normativa especial de Cap d'Any de Delegació de Govern.
Que no t'enteres.
eteremade ll