L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 28 d’abril del 2014

Compromís denuncia que Miguel Arias Cañete, exministre i cap de llista del PP a les europees, ha deixat a punt la autorització dels sondejos de petroli en la costa valenciana, però ho faran públic després d’eleccions per evitar repercusions electorals contra el PP.


Les Columbretes, parc natural afectat per les prospeccions

Compromís afirma que el govern de Rajoy tindria a punt l’autorització i que s'amaga per motius electorals. I ho diu fent-se ressò de la denúncia pública en aquest sentit de la Coordinadora Canària contra les Prospeccions Petrolieres, de la qual forma part Equo, partit que concorre junt a Compromís a les europees. 
 
Compromís afirma que “som conscients que, el mateix que a Canàries, està passant en els sondejos previstos en l’entorn de les Columbretes, com també a les Balears. I per això pensem que l’opinió pública ho ha de saber, abans de decidir el sentit del seu vot a les eleccions europees”. 

Compromís exigeix al PP valencià que “per higiene democràtica, prenga postura sobre aquest tema, ara que és a punt de començar la campanya electoral de les europees”. Compromís li demana coherència perquè no pot anar a les manifestacions al costat dels que estan en contra de les prospeccions i després demanar el vot per a un cap de llista absolutament partidari de les prospeccions. 

Compromís exigeix a totes les formacions “absoluta claredat sobre aquest temsa; una claredat com la que demostrem nosaltres, on nostre cap de llista, Jordi Sebastià, ha deixat ben clara l’oposició a aquestes prospeccions i la voluntat decidida de dur aquest tema a Europa, per a que el Parlament Europeu legisle en contra del greu atemptat econòmic i mediambiental que la seua posada en pràctica comportaria”.
-