L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 d’abril del 2014

1 de maig, marxa a la Muntanya de les Creus



 
Dijous, dia 1 de Maig el Centre Excursionista de Tavernes organitzarà la tradicional marxa a Les Creus en col·laboració amb la regidoria de Medi Ambient. Esta activitat de senderisme en què participa una gran quantitat de persones, va ser instaurada per Ricard Maria Carles en els anys 50 i ha sigut organitzada pel CETV des de 1972.

La marxa transcorre per les Fontetes de Cantus, Les Creus, font de la Sangonera i sender dels Amoladors. També es realitza una missa en l'Alt de Les Creus (542 m.)

Com en les ultimes edicions el CETV en col·laboració amb la regidoria de Medi Ambient i Protecció Civil d'aquesta localitat, col·locaran contenidors en l'itinerari de la marxa per a evitar l'abocament de residus en la muntanya. Enguany a causa de l'extrema sequera, les fonts estan sense aigua, per la qual cosa es recomana als participants que porten prou aigua o liquid per a poder realitzar la marxa. 
 
L'eixida serà a les 08:30 hores des de la Plaça de L'Església. Els participants a més de l'aigua deuran dur esmorzar i menjar. A la tornada a la població hi haurà xocolatada en el local social del CETV.
-