L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 29 de març del 2014

L'Orquestra la Valldigna actua aquesta vesprada a Tavernes i demà diumenge a Simat


L'Orquestra la Valldigna celebra el Dia de la Valldigna amb actuacions a Tavernes i Simat. A la nostra ciutat ho farà aquesta vesprada a les 7'30 de la vesprada a l'auditori de la SIUM vallera i demà diumenge a l'església del monestir de Santa Maria de Valldigna a partir de les 11'45 hores.

El programa serà el següent: 

Primera part

Octet per a dos oboés, 2 clarinets, 2 trompes i 2 fagots. Op. 103 Mi b Major.
                                                                     L. van Beethoven
Concert per a tuba i orquestra                    R. Vaughan Williams
 
Segona part

Overtura "Egmont" Op. 84                          L. van Beethoven
"Come Scoglio" (Aria de Cosi fan tutte)      W. A. Mozart
Carmen (Suite)                                           G. Bizet
 
DIRECTOR: Miguel Angel García Cañamero
SOPRANO SOLISTA: Vanessa García Fernández
TUBA SOLISTA: Josep Gómez Donet
 
L'orquestra estarà dirigida per Miguel Angel García Cañamaero. Nascut a València, on inicia la seua educació musical en el conservatori Municipal "José Iturbi" i en el conservatori superior "Joaquín Rodrigo". En el 2000 fou nomenat director del cor “Millenium Musicae” de Valencia i en 2001 guardonat amb un premi especial com a finalista en el "1 Concurs Intemacional de Joves Directors" celebrat a Budapest. En el 2002 ingressa en la “Universtat für Musik und Darstellende Kunst” de Viena on cursa la carrera de direcció orquestral. En 2007 va dirigir en el prestigiós festival de música contemporánia vienes “Wien Modem”.

Ha sigut director del cor “L'Academia d'Orfeu (CasteIló)) i, actualment és subdirector del "Coro Nacional de España" a l’Auditori Nacional de Música de Madrid, director titular de la “Excelentia Choir Academy” i director convidat de l’"Orquesta Clássica Sta cecilia" i European Royal Ensemble (Fundación Excelentia, Madrid)
-