L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 de març del 2014

Les pràctiques en el circuit d'Educació Viària tanquen el curs impartit per la Policia Local


El circuit d’Educació Viària s'ha celebrat a l’IES Jaume II el Just, i ha servit per tancar el Programa d’Educació Viària impartit des del passat mes de gener per agents de la Policia Local de Tavernes i dirigit als alumnes de tercer i cinquè de primària

El circuit estava previst en el multiusos del Vergeret des del passat dilluns 24 de març, però es va ajornar i canviar d’ubicació per culpa del fort vent que impossibilitava realitzar les diferents activitats. Finalment, la cloenda del curs s’ha celebrat a cobert en les instal·lacions de l’IES Jaume II el Just. Per allí han passat tots els xiquets participants de les escoles públiques i concertades de la ciutat.

Els alumnes de tercer i cinqué de primària dels centres públics i concertats han assistit al curs d’Educació Viària que un any més han impartit agents de la Policia Local. Han sigut nombroses les xarrades informatives als xiquets, repartides en 4 sessions per curs i centre escolar, amb una durada de 50 minuts. L’objectiu és que els escolars coneguen i comprenguen les normes de circulació com a vianant, passatger i conductor de bicicletes, de manera que es consciencien dels hàbits correctes de circulació.

Tots els coneixements adquirits s’han posat en pràctica en el circuit d’Educació Viària, on han fet el recorregut tots els participants de tercer i cinqué de primària dels centres Sant Miquel, Divina Aurora, Patronat, Alfàndec, HHDC i Magraner.
-