L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de febrer del 2014

Només des de la ignorància o la complicitat amb la seua forma de governar es pot entendre a hores d'ara el vot al PP



La setmana passada, Pepa Bueno, locutora del programa matinal de la Ser “Hoy por hoy”, entrevistava el President de la Generalitat, Alberto Fabra, una xerrada que ens donava “el nivell” el seu nivell. 

La periodista li preguntava sobre temes de la nostra terra, cas del tancament de RTVV i perquè es va tancar. El president, al qual no hem votat mai els valencians i valencianes, va dir que la situació era insostenible per despeses innecessàries i, com exemple, indicava que feia 20 anys es enviar un equip a Roma per cobrir un congrés del PC italià.

¡Mare meu, com tenen el cap els del PP ! ¡Sr. Fabra que el seu partit va accedir al govern de la Generalitat i això vol dir governar en RTVV el mes de juny del 1995! Fa quasi 20 anys!. I hauria de saber que el PSOE va deixar un deute de 16 milions i el PP l’ha incrementat fins els 1.300 milions. 

El PP ha multiplicat per 80 el deute de Canal9. Son xifres massa dites i només com exemple recordar que en 10 anys i en drets del futbol es van gastar més de 450 milions d’euros. Per no parlar, del “destarifo” més gran i fort: un dia i mig va estar el Papa en la nostra terra, i això li va costar a RTVV uns 20 milions d’euros. I ara tenim un grapat de directius imputats judicialment per la sospita que es van robar milions d’euros. 

La resposta de Fabra ens dóna als valencians amb i senyals “el nivell” del futur candidat del PP a presidir la Generalitat: una falta total de vergonya voler justificar la desfeta de RTVV oblidant tot el que ha desfet el seu partit i els directius que han posat per dirigir l’ens televisiu. 

I damunt va dir que tindre el 20% del grup parlamentari valencià imputat judicialment no és cap problema, tots estaven apartats i “no feien res. Bé, sembla ser que si pitgen el botó a favor del PP i cobren. 

Ja no enganyen ningú. Ni Fabra, ni la religiositat opusdeista del president de les Corts, Juan Cotino, sempre enmig de tots els casos de corrupció coneguts; ni Rita Barberá amb el seu castellà com a símbol de la seua valenciania, ni Camps i els “amiguitos del alma”; o Olivas, amb el forat financer i la desfeta de Bancaixa ,.... tants i tants per tota la geografia valenciana: Carlos Fabra i la loteria; o ara mateix l’alcaldessa d’Alacant Sonia Castedo a qui hem vist amb fotos un cap d’any a Andorra amb el constructor Ortiz, del cas “Brugal”. 

Pel que veiem dia a dia, i sembla ser que ens queda per vore fins a eleccions, només des de la ignorància o de la complicitat amb eixa forma de governar i entendre la política, es pot votar el PP o a candidats de l’alçada d’Alberto Fabra.
-