L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 22 de febrer del 2014

Les gestions de l'alcaldia i de la Prefectura de la Policia Local aconsegueixen la cessió d'un vehicle d’atestats de la DGT per a Tavernes

La Direcció General de Trànsit de València, la DGT, ha cedit un nou vehicle d’atestats a Tavernes que facilitarà la millora dels controls i la seguretat viària en tot el terme municipal . La cessió ha estat el fruit de les gestions efectuades per l’alcaldia i la Prefectura de la Policia Local de Tavernes davant la Direcció General de Trànsit, la qual ha cedit a l’Ajuntament una furgoneta adaptada per a realitzar atestats.

El nou vehicle de la Policia Local va equipat amb tots els elements necessaris per a tindre una oficina mòbil autònoma, amb la qual cosa es realitzen eficaçment els controls habituals en totes les modalitats.

La posada en funcionament del vehicle incrementa positivament la seguretat viària de Tavernes ja que permetrà realitzar controls d’alcoholèmia i d’estupefaents en el mateix punt, a fi d’evitar desplaçaments innecessaris a l’Ajuntament, cosa que contribuirà a augmentar la seguretat de vehicles i vianants.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha explicat que “amb la recepció del nou vehicle que ens ha cedit la DGT, aprofitarem per a realitzar campanyes informatives als ciutadans que ens permeten avançar de cara al nostre objectiu, que és fer de Tavernes una ciutat més segura i amb més qualitat de vida. La informació i la prevenció seran l’objectiu prioritari i, com a últim recurs, tindrem l’obertura d’expedients sancionadors a les persones que no mostren conductes cíviques i que posen en perill la seguretat dels veïns de la nostra localitat”.

Cal indicar que la Policia Local de Tavernes col·labora en diferents campanyes amb la DGT i, a més, està preparant i ultimant una sèrie de convenis, cas del conveni bàsic bilateral, el d’aplicació del sistema informàtic ARENA2 i el conveni de la DGT FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies) que augmentaran l’efectivitat de les accions encaminades a garantir la seguretat ciutadana.

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja podrien aprofitar-lo per fer controls d'alcoholèmia, entre d'altres, a la matinal motera.

Anònim ha dit...

Ja han fet algun control d'alcoholemia?

Anònim ha dit...

No doneu idees i tingam una bona matinal.