L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 8 de febrer del 2014

L’Ajuntament obri el termini de pagament de guals i vehicles i la taxa del mercat


L’Ajuntament de Tavernes ha recordat els contribuents que aquesta mateixa setmana s’ha iniciat el període voluntari de pagament per a rebuts no domiciliats de la taxa del mercat diari municipal (primer semestre), i els impostos d’aprofitament especial de la via pública per a l’entrada i l’eixida de vehicles (els guals) i l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica. El termini de pagament serà fins al dia 8 d’abril de 2014.

El dia 7 de març es cobraran estos impostos i taxa als veïns que tenen domiciliats els rebuts de l’Ajuntament. A més, es recorda a tots els veïns que tenen els impostos domiciliats que han de comunicar el número d’IBAN per a mantindre les domiciliacions dels rebuts corresponents.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Parlant d'impostos de guals, vehicles i taxes, crec que es de sentit comú i ús públic i que afecta als usuaris de vehicles, que algú poguera donar una explicació de per què certa falla pròxima a la casa de la cultura, ja ha muntat la "carpa", en quant falta encara més d'un mes per a falles. Açò perjudica en certa manera als veïns, ja que eliminen llocs d'aparcament públics i lliures. No podrien ficar un calendari de muntada i desmuntada de la carpa dins del període de falles? Ja estem en falles? Tots els anys igual, crec que açò s’hauria de regular en certa manera, ja que sempre està el mateix problema en dita zona concreta.

Anònim ha dit...

l'ajuntament està posant pilons en l'entrada de plantes baixes que no tenen vado

Anònim ha dit...

No potser!.Ja era hora!
Mentres una gent paga el seu gual per us de les voreres, altres sempre jugen amb ventaja..es que com açi no es pot aparcar..donçs.
Repaseu, pero repaseu be i mireu tambe eixos guals que permiteixen aparcar el cotxe a la porta... que alguns aparquen fins a tres cotxes diferents i en la seua cotxera no en cap cap