L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 16 de febrer del 2014

La setmana muntanyera del CETV s’inicia amb el Concurs de Fotografia i lliurament de premis



Fabian Fuencarral rep l'agraïment del CETV
 La seu del Centre Excursionista de Tavernes va acollir dissabte per la nit la inauguració de la tradicional setmana muntanyera, uns dies d’activitats i encontre del socis d’aquesta entitat que des de 1972 s’ha preocupat per la defensa de la cultura i de la natura a la Valldigna.

La primera activitat de la setmana va ser la presentació i lliurament de premis del VI Concurs Social de Fotografia on es recorden les activitats que els socis de l’entitat han fet al llarg del 2013. Abans de començar l’acte, el públic assistent va votar la fotografia que més els agradava i així atorgar el 3r premi. 
 
El president Vicent Felis va aconseguir el 1r premi de fotografia
El president Vicent Felis va obrir el torn d’intervencions i va agrair la presència del nombrós públic i les autoritats locals presidides per l’alcalde, Jordi Joan, així com la gran participació i qualitat de les obres dels 23 fotògrafs. Tot seguit va reconèixer l’entrega i els esforços desinteressats al servei del Centre de Fabian Fuencarral i al qual se li va lliurar una placa en agraïment.

Enric Marco, com a president del Foto-Club del CETV, recordà la importància de la fotografia com a memòria visual del centre i repassà algunes activitats passades com el Ral·li Fotogràfic que es fa en festes en col·laboració amb l’ajuntament de Tavernes, o com la pròxima exposició de fotografies en record del membre fundador, el cardenal Ricard Maria Carles, que ens va deixar fa uns mesos.
 
Juan Camarena, segon premi
Salva Alario, tercer premi
Marco va animar a participar en l’observació astronòmica del dijous 20 de febrer que es farà davant de la Casa de la Cultura en col·laboració amb l’Agrupació Astronòmica de la Safor.

Finalment passà a llegir l’acta del jurat que ha atorgat els següents guardons:

1r Premi: Vicent Felis
2n Premi: Juan Camarena
3r Premi (per votació popular): Salva Alario 
 

L’alcalde Jordi Joan va cloure l’acte amb el reconeixement del gran treball que ha anat fent el CETV en els 42 anys d’existència, sent l’entitat més multidisciplinar del poble amb seccions d’escalada, cultural, fotogràfica, etc... Per la seua part va afirmar que l’Ajuntament sempre estarà al seu costat per ajudar al centre en allò que necessite.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una petició personal. No sé si serà per problemes legals o d'infrastrucura, però seria possible que publicareu les fotografies guanyadores. Gràcies!

La Cotorra de la Vall ha dit...

No disposem d'elles. La propietat legal és de l'autor o del CETV, hi hauria que vore les bases i si es poden reproduir.
De tota manera estan exposades en la seu del CETV del carrer Sant Pere, on pots anar i visitar l'exposició.