L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 15 de febrer del 2014

La falla La Via efectua aquest cap de setmana l'exaltació de les falleres majors

La falla La Via celebra aquest cap de setmana l'exaltació de les seues falleres, major i infantil 2014, Eva Muñoz Llorens i Rosabel Alberola Escrihuela.

Avui dissabte, a partir de les 19 hores, la comissió farà una cercavila per arreplegar les falleres majors, la ixent Esther Gimeno, i l'entrant Eva Muñoz, i dirigir-se posteriorment a la Casa de la Cultura on serà l'acte d'imposició de bandes a la Cort d'Honor i, tot seguit, se li imposarà la banda que l'acredita com a fallera major 2014 a Eva Muñoz, cosa que farà Esther Gimeno, fallera major del passat 2013 comptant amb el testimoni del president Luis Montoya Juan. L'acte acabarà amb l'estrena del nou un espectacle musical que ha preparat el grup artístic i un fi festa al casal.

Demà diumenge a partir de les 16 hores, la comissió eixirà del casal per arreplegar la fallera major infantil 2014, Rosabel Alberola i, posteriorment Yaiza Alfonso, fallera que acaba el regnat del 2013, per dirigir-se a la Casa de la Cultura on es durà a cap la imposició de bandes.El fi de festa serà a càrrec del grup artístic infantil amb un espectacle de balls.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via i les seues falleres majors.