L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 3 de febrer del 2014

La falla la Dula ha celebrat amb gran esplendor l'exaltació de la seua fallera major, Sònia Garcia


La falla la Dula ha celebrat aquest cap de setmana l'exaltació de la falleres majors. El passat dissabte, en un acte celebrat a la Casa dela Cultura va ser l'exaltació de Sònia Garcia Garcia, que va comptar amb una ampla participació del món faller de Tavernes, tant els components de la pròpia falla com de les altres comissions valleres.


La fallera major 2014, Sonia Garcia, va rebre la banda de la fallera major ixent, Cecilia Juan Ferrando, acompanyada del president Carles Torres Fillol. A l'acte va participar també l'alcalde i president nat de la Junta FdeF de Tavernes , Jordi Joan, que ha felicitat i ha desitjat molta sort en el seu regnat a Sonia Garcia.


El diumenge per la vesprada va ser el torn de la fallera major infantil, Mònica Salinas Bosch, que va estar acompanyada del president infantil Vicent Enguix Brines i va rebre la seua banda de la fallera major infantil eixint Ainhoa Sala Serva.



Remés per la falla
-