L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 5 de febrer del 2014

Gran exit dels xiquets de Tavernes participants en els Jocs Escolars, modalitat pilota valenciana.


Blai (segon per la dreta) i Alexandre (tercer per la dreta)

Blai i Alexandre amb el Genovés
Els “XXXII Jocs Escolars de frontó individual” que s'han celebrat a Dènia dos membres de l'escola de pilota valenciana La VAlldigna han destacat en la categoria de benjamí B. 

El poliesportiu de Dènia ha gaudit d’una gran jornada de pilota valenciana en la modalitat de frontó individual, amb la presència de pilotaris de les tres províncies i amb un bon resultat per als xiquets de la nostra població. De fet Massamagrell, Tavernes, Borbotó i Tibi han aconseguit els ors en les finals individuals de frontó individual dels Jocs Esportius.
NIVELL B
Categoria benjamí:
- Campió: Blai Sala Bueso, de Tavernes
- Subcampió: Luis d’El Puig
- Tercer classificat: Alexandre Cerón Vidal, de Tavernes