L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 6 de febrer del 2014

“El PP no ha tancat RTVV per no tancar escoles i hospitals sinó per pagar la Formula 1” (Enric Morera)




Enric Morera, portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, ha afirmat que després que el comitè d’empresa de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) haja confirmat els pagaments de 16 milions d’euros pels drets d’emissió de la Fórmula 1 esta ben “demostrat que les prioritats per a tancar-la eren pagar als poderosos i els contractes confidencials i perjudicials per als valencians”.

Podeu llegir la noticia del pagament d’eixos 16 milions a l’enllaç següent

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/01/un-nou-balafiament-del-pp-al-voltant-de.html

Morera s’ha referit així a la confirmació per part del Comité que RTVV ha fet efectiu el pagament de 16 milions d’euros a Imagina Media (l’antiga Mediapro) per les temporades del mundial de Fórmula 1, però atenció.... ¡que no va emetre Canal 9!, i corresponents a 2012 i 2013. 

El diputat de Compromís afirma per tant que  “no han tancat RTVV per no tancar escoles o hospitals, com va dir el president  de la Generalitat, Alberto Fabra, sinó per a seguir pagant la gran estafa que li van fer en el seu moment a Francisco Camps”. 

Morera ha senyalat que “ens van dir que la Formula 1 no ens costaria res i ens ha costat molts milions. Ens van dir que deixar de celebrar-se tampoc no ens costaria, i tampoc no és així” ha denunciat davant el pagament d’eixos 16 milions encara que no es va emetre l’any 2012 i 2013.

2 comentaris:

Estruch ha dit...

Així és.

Recremat ha dit...

...i per pagar el deute amb els bancs (el legítim i l'il·legítim o abusiu), i per pagar els somnis de grandesa d'una "comunitat" que lligava els gossos amb llonganisses en tots els parcs temàtics i ciutats de les "etcèteres", i per pagar la corrupció dels sobres personals i la subvenció il·legal del seu partit...
Poca vergonya seria tindre'n!
Balafiadors, deshonestos i aprofitats.
I el seu lema, com digué l'Andreita Fabra: "Que se jodan!"