L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 20 de febrer del 2014

Avui a les 8 de la vesprada a la plaça de la Casa de la Cultura hi ha prevista una observació astronòmica


Avui dijous a partir de les 20:00h, a la placeta de davant la Casa de la Cultura del Passeig de Lepant tindrà lloc l'observació astronòmica que organitza el Centre Excursionista en col·laboració de l’Agrupació Astronòmica de la Safor. 

L'acte s'emmarca dins de les activitats de la Setmana Muntanyera i és una activitat oberta, en la qual pot participar tot el poble. Avui és una bona ocasió per participar-hi donat que a les 19 hores hi ha previst també la xerrada sobre seguretat vial que organitza l'Ajuntament.
-