L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 29 de gener del 2014

Tavernes celebrarà el Dia de l’Arbre plantant 1.600 arbres en les muntanyes de les Creus i l’Ombria

Les regidories d’Esport i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna han organitzat el Dia de l’Arbre per a l’1 de febrer, mentre que els dos IES, Jaume II i la Valldigna, i els centres Magraner i Sant Miguel també han preparats activitats per al dia 31 de gener.

Amb el lema “Repoblem les nostres muntanyes”, les regidories d’Esports i Medi Ambient celebraran el Dia de l’Arbre el pròxim dissabte 1 de febrer, amb activitats per a totes les edats. Un total de 800 arbres es plantaran en la muntanya de les Creus. Les varietats d’arbres que va sol·licitar l’Ajuntament van ser pi blanc, arbocers, roure i carrasca.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha remarcat “el caràcter pràctic d’una activitat que any rere any contribueix al repoblament de les nostres muntanyes, alhora que reforça el treball en equip d’un gran nombre de veïns, i amb un marcada repercussió social. Vull agrair la col·laboració dels monitors de l’Escola de Jocs municipal en l’organització d’esta eixida”.

El regidor de Medi Ambient, Perfecto Benavent, ha destacat “el gran paper que juguen associacions, voluntaris i estudiants en el manteniment d’una cultura mediambiental que tan important és per a tot el conjunt de la localitat i terme”.

Tots els participants en la campanya de repoblació hauran d’estar davant del poliesportiu a les 9:30 hores este pròxim dissabte 1 de febrer. Els menors de 8 anys hauran d’anar acompanyats.

El recorregut serà la zona del Calvari i mur de defensa, i la tornada està prevista als voltant de les 13 hores al poliesportiu. Es recomana portar picoleta, llegonet i poalet. Els participants esmorzaran abans de començar la repoblació d’arbres. Hi col·laboren el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, Creu Roja, Protecció Civil i el Grup Muntanya Valldigna.

A més, els dos IES, Jaume II i el Valldigna, el Sant Miguel, Magraner també celebren una jornada de repoblació d’arbres. Serà el dia 31 de mati. Es plantaran un total de 200 arbres per centre, 800 arbres en total en la muntanya de l’Ombria, concretament en el camí de la Cadira, vora l’antiga fàbrica de la pell. Entre el divendres 31 de gener i el dissabte 1 de febrer, 1.600 arbres es plantaran en les muntanyes de Tavernes de la Valldigna.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No comment?
No es pot dir el nom de cap regidor(a)?

La Cotorra de la Vall ha dit...

I tant! No es poden dir falsetats.

Anònim ha dit...

Mol bono iniciativa tan de la Regidoria d'esports com la de Medi ambient. L'any passat ja va ser tot un exit, espere que aquest any tambe ens acompanye l'oratge. Tambe dir que desde la Regidoria d'esports es porten endavant mol bones iniciatives per a que tots els xiquetes i xiquetes particen amb l'esport al nostre poble. Enhorobona a tots els components d'aqueste Reigidoria.