L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 12 de gener del 2014

Presentació de Genoveva Talens, fallera major, de la Falla Cambro.




La falla Cambro va efectuar ahir la presentació de la fallera major 2014, Genoveva Talens, en un acte que va tindre lloc a la Casa de la Cultura. La fallera major va estar acompanyada pel president de la falla, Joan Cantus i per l’alcalde de la ciutat i president nat de la Federació Local de Falles, Jordi Joan. Aquesta vesprada serà la presentació de la fallera major infantil, Gemma Talens, que estarà acompanyada pel president infantil Sergi Meneses.


Altres notícies referents a la falla indiquen que els artistes fallers, Alfred Bernat i Bernardo Estela, elaboren els monuments major i infantil d’enguany. "La Conquesta" és el lema triat per al monument gran que elaborarà el xativí Alfred Bernat, mentre el monument infantil, amb el títol “L’Artic”, serà obra de l’artista Bernardo Estela.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Cambro i visquen les falles de Tavernes!!