L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 21 de gener del 2014

La Valldigna torna a estar present en FITUR de manera unitària

Les autoritats de la Valldigna en l'edició del 2013

La Valldigna tindrà una presència activa a FITUR 2014 i demà dimecres, dia 22, els quatre alcaldes, Jordi Joan i Huguet, de Tavernes; Sebastià Mahiques i Morant, de Simat; Agustí Pascual i Granell, de Benifairó i María Hernandis Bohigues, de Barx, així com la regidora responsable de Turisme de Tavernes, Carmen Canet i Molla, assistiran a l’event a Madrid. 
La Fallera Major de Tavernes, Empar Mayans i Palomares i el president de la Federació de Falles, Ximo Felis i Alberola es desplacen demà amb les autoritats de la Valldigna amb l’objectiu de promocionar i donar a conéixer la festa fallera un any més a la Fira de Turisme que es desenvolupa aquesta setmana a Madrid.
La Valldigna es presenta unida per segona vegada a FITUR, la fira més important del sector turístics, amb l’objectiu de sumar esforços per la promoció turística global de la comarca. La idea de mancomunar la promoció turística de la Valldigna es va plantejar en l’edició de FITUR 2012, quan els alcaldes de Simat i Benifairó, Sebastià Mahiques i Agustí Pascual, van acompanyar l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i a la regidora de Turisme, Carmen Canet, per comprovar in situ la aquesta possibilitat que es plasmària l’any passat dins del paraigües mancomunal. 
Empar Maians promocionarà les falles valleres
No cal ni dir que anar totes les poblacions a una permet coordinar millor una promoció conjunta on cada localitat ofereix el millor que té, i globalment s’ofereix al visitant una oferta que abraça camps tants diversos com la muntanya i la platja; o activitats culturals i històriques al costat d’altres de senderiesme, festives o grastronòmiques. 

Així, l’oferta conjunta de la Valldigna a FITUR es centrarà en referències tan importants com el monestir de Santa Maria de Simat, el jaciment de Bolomor, amb la llar més antiga de foc d’Europa, o un passeig per la Valldigna musulmana i cristiana amb les seues fortificacions i alqueries, el castell d’Alfàndec, les neveres de Barx, entre altres atractius històrics, sense oblidar festes i tradicions com les falles, d’ací la presència de la fallera de Tavernes, Empar Mayans i el president de la Federació de Falles.
-