L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 de gener del 2014

La Valldigna ja és a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR)






Els alcaldes de la Valldigna, Jordi Joan, Sebastià Mahiques, Agustí Pascual i Maria Hernandis, així com la regidora de Turisme de Tavernes,. Carmen Canet, estigueren ahir presents en la jornada inaugural de FITUR, la major fira del turisme que se celebra a Madrid fins el pròxim diumenge. 
 
El periodista Llorenç Abril amb l'alcalde, la fallera major i el president de la FdeF
Les localitats de la Valldigna estigueren ahir representades per les màximes autoritats en la jornada inaugural de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, una jornada que va servir també perquè la fallera major de Tavernes, Empar Maians i el president de la FdeF, Ximo Felis, aprofitaren la bona acollida que té la festa fallera entre el turisme per cridar també l’atenció sobre tot allò que pot oferir globalment la Valldigna, ubicada un any més dins del pavelló de la Comunitat Valenciana i de la Diputació de València. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tavernes tots els anys promociona la platja en Fitur i crec q deurien arreglar una miqueta l'entrada de la platja com llevar eixes parets trencades, la Torre Guaita il.luminada (és BIC), el parking també il.luminat i crec que tots aquests canvits faran que l'impressió a l'hora de la primera vegada que s'entra a la nostra platja estara en el nivell que ens mereixem!.