L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 11 de gener del 2014

La unió dels valldignencs aconsegueix 300 caixes solidàries per a famílies necessitades



Ahir divendres va començar la distribució pels voluntaris de Creu Roja i de l'Economat de Càritas Interparroquial de les 300 caixes d'aliments per a les famílies que més ho necessiten de la Valldigna amb un benefici per a vora 1.000 persones. 

L’objectiu s'ha aconseguit gràcies a col·laboració dels més de 200 veïns que han participat en la campanya d'apadrinament d'una família de la Valldigna, i com no, a l’esforç de clubs i associacions de la Valldigna, com ara la Banda de Tambors i Cornetes CJM El Fènix, el Club de Tennis Valldigna, el Club Athlètic la Vall CF, el Club de Bàsquet Tavernes, el Tavernes Rugby Club, el Club d'Atletisme La Valldigna, Penya04 i la Penya Barça a Tavernes, l'Associació Pi Redó de Benifairó i també dels joves de Noves Generacions del PP i de Compromís Bloc que, un any més, van muntar les taules d'arreplegada d’aliments a les portes dels principals establiments d'alimentació vallers. Es calcula que s'han aconseguit al voltant d'uns 5.000 quilos d'aliments. 

Les 300 caixes són pràcticament igual i comprenen productes com arròs, pasta, llegums, conserves, oli, llet, sucre, sal, galetes, tomaca en pot, cacau soluble, suc, farina, xocolate i formatge. Els quilos d'aliments sobrats, principalment d'arròs, pasta, llegums i galetes han quedat dipositats en el magatzem de Creu Roja. 

Enguany hi ha hagut dos actes per aconseguir diners en efectiu: la paella solidària, amb recaptació de 600 euros (assistiren 125 persones, però es va decidir no cobrar les 25 d'Adisva) i el Macrofestival de Rock solidari organitzat pels pubs vallers TNT, Dreams i 80's amb una aportació de 182 euros. Els diners s’han destinat a cobrir unes xicotetes despeses i a completar les 300 caixes. 

Cal fer menció especial a empreses que han col·laborat d'una manera especialment generosa. És el cas del Grupo Burgos S.L, el pub Trenta i Pico, i els col·laboradors en la paella solidaria: Disvall, Pollos Planes, el forn “Pa de Blat” i l'Associació de Comerciants de Tavernes
. Sense oblidar-nos de Tres Creus Radio La Vall FM que en tot moment i dia rere dia han estat informant i promocionant tots els actes que s'han dut a terme al llarg del mes de desembre.

L’organització ha expressat l'agraïment a tots els veïns i veïnes, entitats, empreses i persones que, d'una manera o altra, hi han col·laborat per a fer possible que l'objectiu de les 300 caixes s’haja aconseguit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

enhora bona per eixa campaña,persones com eixes se mereijen tot.

bello,bello ha dit...

Realment qui s'ho mereix és la pobra persona que ho necessita. En això no desmeresc a les que ajuden. Però quan pensarem en que tinguen tots els valencians i les valencianes un sou digne només per ser valencians i valencianes. Com en les paissos més avançats. Así sols volen bosses d'aturats per a reduir els jornals. Necessitem un canvi ja idees, idees que canvien de nou a este declive social.