L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de gener del 2014

La FdeF de Tavernes inicia el campionat de truc


El passat dimecres, dia 15, va començar el campionat de truc que, com tots els anys, organitza la Federació de Falles de Tavernes i on participen 32 parelles escollides en una lligueta interna en cadascuna de les diferents comissions.

El campionat consistirà en 4 rondes distribuides en 4 jornades diferents de les quals passaran les parelles guanyadores de la jornada. La primera ronda es va realitzar ja el passat dimecresal casal de la falla La Dula, la segona serà el 22 de gener a la Falla Cambro, la tercera el 29 a la Falla Passeig i la quarta el 12 de febrer a la Falla La Dula per ser l’any passat la comissió a la qual pertanyien els guanyadors del Campionat del 2013.

Abans de les partides a les 21.00h hi haura sopar d’aixella i a les 22.00h es donarà pas a la primera ronda.

La FdF ha aprofitat la nota informativa que ens ha enviat i agraïm per donar les gràcies a tots per la seua participación i desitja molta sort a tots.
-