L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 18 de gener del 2014

La Falla Passeig exalta aquest cap de setmana les seues falleres majors

Aleixandra Palomares i Eugenia Pérez, falleres majors del Passeig.
La Falla Passeig efectua avui dissabte a partir de les 8 de la vesprada l'axaltació de la seua fallera major, Aleixandra Palomares, en un acte que  tindrà lloc a la Casa de la Cultura i que tindrà continuïtat demà a partir de les 6 de la vesprada en el mateix escenari amb l'exaltació de la fallera major infantil, Eugenia Pérez.

Dins dels actes d'exaltacions de les falleres majors de la nostra ciutat, aquest cap de setmana és el torn de la comissió Passeig, i coincideix amb la celebració dels 30 anys d'aquesta comissió fallera. Les dos falleres majors 2014, Aleixandra Palomares i Eugenia Pérez, estaran acompanyades pels respectius presidents de les comissions, major i infantil, Toni Gómez i Borja Ortega respectivament. 

El president de la comissió , Toni Gómez, ha comentat que "és un acte entranyable i en el qual hem treballat molt dur, cosa que vull agrair a tots els fallers". Segons ha avançat la mateixa comissió, versará sobre l'emblema que "defineix i identifica a aquesta comissió com es el seu escut".

Remés. Agraïm la informació.
-