L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de gener del 2014

La comunitat educativa del CEIP Alfàndec es concentra per evitar la pèrdua d’una línia




Una causa concreta: l’eliminació d’una línia al C.P. Alfàndec de Tavernes, va portar divendres a a una concentració a la porta del centre. Una més després de la lluita contra la llei Wert, i el desinterès que marquen les autoritats educatives autonòmiques vers el tema públic. Poden fer i desfer a bon grat sense tindre en compte els interessos dels pares, dels alumnes i menys encara, amb desprecis dels ensenyants. No oblidem que hi ha un conjunt de dos-cents docents esperant tornar al seu poble i cal defensar els possibles llocs de treball que s’esfumen.  I de nou l’escola pública torna a ser qui paga els plats trencats d’una nefasta planificació. 

Això és el que porta a que una societat es mobilitze  perquè no es conforma en les decisions des de dalt.  La gent de l’Alfàndec sap que no està a soles per això seguirà de ben segur convocant concentracions fins a ser escoltada socialment i respectada la seua opinió.  A partir d’ara un grup important inicia un  VOLEM UN CENTRE AMB TOTS I TOTES  i es que no sobra ni falta ningú en una escola.

 Remés: agraïm la informació i les fotografies
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pareix mentida que el consell municipal no haja fet costat al CEIP Alfàndec i haja deixat a l'administració carta blanca per a que lleven una línia, això suposa que el 50% de l' alumnat de tavernes a la llarga es veurà perjudicat en la qualitat educativa per tindre una ràtio de trenta alumnes amb menys professors. Un germanet ací l’altre allà. Pares recolzeu al cole.

anonim 3 vegades ha dit...

Molts han eixit ahí a defensar el seu lloc de treball. Portem 40 anys de democràcia i 40 vagues per l'ensenyament. Quan no és per una cosa és per l'altra, quan no él per això és per allò. La culpa del deficient ensenyament que tenim i del fracàs escolar sempre la tenen els governants.

Quan començarem a parlar del tema tabú?
Quan começarem a parlar de la mediocritat supita que hi ha entre alguns membres del professorat?
Quan començarem a demanar-los responsabilitats?
Fa 15 anys hi ha havia 5 punts més d'inversió pública i els resultats eren els mateixos que hui. Algo falla.

Però ningú s'atereveix amb els mestres, a demanar-los resultats, a asumir responsabilitats. No s'aterevixen perquè és un looby amb el que és millo no clavarse.

Anònim ha dit...

Crec que seria molt aclaridor, saber quants mestres tenien magisteri com a primera opció. Eixa informació de segur que la te la Universitat. Ja sabeu, qui val, val i qui no...

Anònim ha dit...

Tabu? Tabu es dir que hi ha dos col·legis privatsque rebent diners públics i es tanca un de públic.
Si sobra col·legis, per que no tanquen un privat?

Anònim ha dit...

Crec que es mes fácil pedre una linea que un centre educatiu.
El consell escolar per votación va decidir que feia mes falta un centre que una linea que es pert dos docents que no quince.
Antes de opinar hi ha que estar ben informat

Primer anònim ha dit...


Sóc el primer anònim i li puc dir a l'últim que al consell escolar municipal no s'ha qüestionat per part de l'administració el tancament d'un col•legi en ningun cas. És així, allí es plantejà de aprovar les al•legacions per a no començar a llevar una línia a l’Alfàndec. Altra cosa és suposar que l’administració es carregarà allò públic que voldrà.