L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 24 de gener del 2014

El programa EMCORP permet a l'Ajuntament de Tavernes contractar sis persones


L'Ajuntament de Tavernes ha rebut una subvenció de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació de 5.157,65 euros per cobrir les despeses de contractació de 6 treballadors fins al 25 de març. La subvenció ha estat cofinançada pel Fons Social Europeu i es poden emprendre nous serveis i actuacions en benefici del municipi.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha manifestat que “per a l'Ajuntament de Tavernes és molt important la subvenció, que tot i ser molt escassa, perquè les persones contractades només poden treballar 5 hores setmanals, hem intentat aprofitar-la al màxim i traure-li un rendiment òptim. Els projectes i serveis a fer estan enfocats a respondre les principals demandes i necessitats de les persones més desafavorides i que pitjor ho estan passant en estos temps de crisi econòmica: jóvens, dones desocupades, aturats de llarga durada i persones amb un alt risc d'exclusió social".

"Cal destacar el curs bàsic d'informàtica, que té com a objectiu donar als usuaris unes eines i estratègies bàsiques perquè puguen utilitzar les noves tecnologies per a preparar-se un currículum i cercar ocupació de manera autònoma amb un mínim de garanties" indicava Llácer.

La selecció dels contractats s'ha fet entre els candidats remesos pel Servef de Sueca i la comissió de selecció ha estat formada per representants de l’entitat i agents socials. Les contractacions s'han fet segons les puntuacions obtingudes en la baremació, d'acord amb els criteris de selecció establerts pel Servef.

El programa EMCORP té com a principal objectiu promoure la generació d'ocupació d'interés general i social mitjançant la concessió d'ajudes i subvencions a les entitats locals per a la contractació de treballadors desocupats per a l'execució d'obres o serveis d'interés general i social.
 
Tres de les persones contractades realitzen un taller bàsic d'informàtica que els facilite ferramentes i habilitats en la cerca d'ocupació mitjançant la utilització de les noves tecnologies. Els altres tres treballadors contractats estan destinats al departament de Serveis Socials, fent funcions de suport al servei d'ajuda a domicili i ajudant en les tasques administratives i de valoració de demandes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No dubte que aquest xic fa la seua feina ben feta però gràcia en té ben poca.