L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 8 de gener del 2014

El PP perdria la Generalitat Valenciana, segons una enquesta del PSOE

El PP perdria la majoria absoluta a les Corts Valencianes si avui mateix se celebraren eleccions. L'enquesta (pdf) del PSOE elaborada per l'ODEC ha estat presentada pel secretari general, Ximo Puig, i apunta que el PP pot perdre fins a vint diputats, i es quedaria entre 34-36 dels 55 que en té. 
L'enquesta del mateix PSOE indica que el també ells en perdrien, i de 33 d'ara poden passar a una forqueta entre 29-31.

En canvi, Compromís i EUPV aconseguirien doblar la representació actual. En el cas de Compromís l'enquesta socialista indica que pot aconseguir-ne fins a deu més, passant dels 6 diputats d'ara a 14 i 16.  I EUPV passaria dels cinc a onze. 


Un pacte entre PSPV, Compromís i EUPV deixaria a l'oposició el PP per primera vegada des del 1995.

UPyD entraria a les Corts amb set escons, cosa que impediria un govern amb el PP perquè sumarien 43 diputats, i la majoria absoluta és 50 escons.

L'Observatori encarregat de fer l'enquesta, vinculat al PSOE, destaca l'augment de la mala valoració entre els valencians de la gestió del PP i la forta crítica al tancament de Canal 9.  


Un 53,5% dels enquestats voldria eleccions en maig d'enguany.
-