L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 10 de gener del 2014

El govern municipal estalvia a Tavernes 1.180.450 euros en la liquidació de la concessió de l’aparcament municipal del Passeig.

Vista de l'aparcament municipal


El passat dimarts, l’alcalde de Tavernes Jordi Joan va firmar l’acord amb l’empresa Parc Campanar, concessionari de l’aparcament del passeig, per a procedir a la liquidació de la concessió del servei i que torne a propietat municipal.   

La firma de l'acord es produïa en acabar la reunió mantinguda en les dependències municipal i on estigueren presentes el regidor d’Hisenda, Víctor Borràs, tècnics d’Intervencio i representants de l’empresa i Bankia.  Cal recordar que, tal com ací en La Cotorra vam anunciar, aquesta propietat estava inclós dins dels actius del SAREB, el conegut com  a “Banc  Roin”, traspassat per Bankia, entitat que havia facilitat el préstec a Parc Campanar.


El conveni haurà de ser ratificat pel plenari, cosa que segurament es produirà el pròxim dilluns. Sincerament, no pensem que hi haja cap problema per banda del PP i més quan la quantitat finalment acceptada per l’empresa és de 1.780.250 euros. S’ha d’indicar que l’estudi tècnic de liquidació encarregat pel govern de la passada legislatura va calcular una indemnització a l’empresa de 2.473.257 euros, diners que se li haurien de pagar més els interessos si el plenari no ratifica el conveni firmat el passat dimarts per l’alcalde.


L’acord assolit implica que l’Ajuntament s’estalvia 693.000 euros, però  encara hi ha més: l'empresa ha renunciat  als interessos devengats des del temps de la liquidació i que es calculen en altres 487.417 euros.  O siga l’Ajuntament s’ha estalviat un total de1.180.450 euros.


El conveni firmat el passat dimarts en les dependencies de l’Ajuntament contempla també que l’empresa renuncia a continuar en el contenciós que va interposar contra l’Ajuntament amb la qual cosa hi ha també un estalvi de despeses.


Una primera conseqüència important és que eixe estalvi permetrà al govern municipal fer inversions en la ciutat.
-