L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 9 de gener del 2014

Demà, presentació del llibre "Pobles valencians abandonats

 
El Centre Excursionista Tavernes amb la col·laboració de l'Ajuntament ha organitzat la presentació del llibre "Pobles valencians abandonats".

L’acte tindrà lloc demà, 10 de gener a les 19:30 hores a la Casa de la Cultura de Tavernes
 
Agustí Hernández (Alboraia, l'Horta, 1977) és periodista, professor i excursionista. Amb el seu projecte d'investigació i autoedició mitjançant el sistema de mecenatge, l'autor en presenta el llibre: "Pobles valencians abandonats", localitats que han estat esborrats del mapa o destruïts, altres abandonats pels seus habitants, o uns altres submergits sota embassaments.

El llibre mostra, amb fotos d'abans i d'ara, aquests pobles abandonats entre el silenci dels paisatges i espais naturals que els envolten, molts d'ells desconeguts. Este treball vol ser també un homenatge a les persones de tots els temps que marxen o han marxat en busca d'un futur millor. Un recorregut per les terres i la Història d'aquells pobles oblidats i amagats en indrets preciosos de les terres valencianes.
-