L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 21 de gener del 2014

Calendari fiscal 2014

El calendari fiscal de 2014 contempla la possibilitat de pagar els impostos i taxes bé de manera personalitzada o bé domiciliant el pagament dels rebuts. Aquesta opció té més avantatges per als contribuents en el cas de l'IBI en permetre fraccionar el pagament sense pagar interessos.

IBI: Cal recordar que el govern municipal va acordar i així es va aplicar en l'any passat, que l'IBI es pot fraccionar en tres vegades, sense que el veí pague cap tipus d'interés, i va unit a la domiciliació. La primera fracció es cobrarà el 17 d’abril, la segona fracció el 8 de juliol i la tercera fracció l’1 d’octubre.

L'IBI no domiciliat es pagarà del 23 de juliol al 8 d’octubre així com l’impost sobre béns immobles de característiques especials. Els rebuts domiciliats no fraccionats seran carregats el dia 22 d’agost i 1 d’octubre, respectivament.

Els tributs de la taxa de mercat diari municipal, primer semestre, aprofitament especial de la via pública per a l’entrada i eixida de vehicles (guals) i l’impost sobre vehicles de tracció mecànica tenen el pagament voluntari des del 5 de febrer fins al 8 d’abril, i els rebuts domiciliats es passen el 7 de març.

Del 22 d’abril al 23 de juny estaran al cobrament la taxa per servei de recollida de residus sòlids urbans i la taxa per la utilització privativa o l’aprofitament especial del domini públic amb caixers automàtics. Els rebuts domiciliats es carregaran el 22 de maig.

Finalment, del 13 d’octubre al 15 de desembre es pagaran els tributs de l’impost sobre activitats econòmiques, la taxa mercat diari municipal segon trimestre i l’impost sobre béns immobles rústica. Els domiciliats seran carregats el dia 12 de novembre.

La taxa per la prestació del servei d’aparcament de vehicles en el pàrquing subterrani municipals del passeig País Valencià s’abonarà dins dels cinc primers dies de mes. La tarifa especial de la taxa d’aparcament de vehicles en el pàrquing subterrani municipal han sigut els dies 1, 5 i 6 de gener, seran el 14, 15, 16, 17, 18, 19 i 20 de març, el 18, 19, 20 i 21 de setembre i el 24 i 25 de desembre.
-