L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 26 de gener del 2014

Una mirada aéria a la nostra platja


L'empresa Aerogràfica ens ha remés aquesta fotografia aèria de la nostra platja, impressionant totalment, on es pot vore en primer lloc la colònia de caravanes que sol visitar Tavernes els hiverns.

Aquesta empresa ja ens va remetre de forma totalment altruista la fotografia àeria de Tavernes, amb tota la zona d'acampada ben visibles i detallada els dies del Festivern, cosa que els agraïm. 
-

3 comentaris:

LGB ha dit...

La foto está molt bé. Però per qué no es cobra un impost a les caravanes?

Utilitzen l´alumbrat públic, servici de basures, alcantarillat, aigua, netetja, etc; aixina como están estacionats en un solar no sé si públic d´ús públic.

Encara que pagaren 2-3 euros al dia crec que ens beneficiariem tots el ciutadans de tavernes. Serien menos impostos que tindriem que pagar per a l´any que ve.

Crec que el més fàcil és no fer res, però si tots el qui tenim una vivenda paguen la contribució per a financiar els servicis públics, ¿per qué ells no?

Anònim ha dit...

Enllumenat públic crec que no en utilitzen.

Anònim ha dit...

"Si no esta roto, no lo arregles".
O dit d'altra manera...
Que no hi han problemes més greus al nostre poble?
Que molesten?
Que anavem a solucionar alguna cosa fent-los fora?