L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 de gener del 2014

Les obres de la Sardina continuen a bon ritme. Aquesta setmana s'espera iniciar l'asfaltat de carrers.


L’Ajuntament, tal com vam informar ací la setmana passada, havia iniciat els treballs previs per a començar en uns dies l’asfaltat de carrers de la urbanització “Playa de los Naranjos”, popularment coneguda com a La Sardina. 

La inversió municipal per aquest asfaltat és de 90.000 euros que se sumen als vora 200.000 euros que es van dediar l’any passat en la urbanització de l’escoleta i la zona dels voltants, amb la qual cosa l’Ajuntament haurà invertit en aquestes obres de millora de la platja vora 300.000 euros de fons pròpis.

Al llarg de la setmana passada els treballs es van dedicar a traure nivells dels carrers, marcars les voreres, col·locar les llambordes que delimiten i separen les voreres de la via de trànsit i tot el treball complementari. Unes tasques que, com tot el món coneix, són prèvies a l’asfaltat que, segons indicaven els mateixos operaris, poden començar en la present setmana. 


Treballs al Camí Marenys
 Les fotografies ens indiquen la situació dels treballs al dia d’ahir, dilluns, i s’hi pot veure alguns màquines pesants treballant.

L’execució d’aquestes obres indica que el govern municipal està complint la promesa que va fer als propietaris fa uns mesos, quan l’alcalde Jordi Joan va anunciar la voluntat de dur a cap aquesta millora en una assemblea general de propietaris de la urbanització. 


L’actuació es va aprovar en el plenari de juliol del 2013 i que, segons explicava l’alcalde Jordi Joan en eixe plenari, l’Ajuntament donava així solució a part del greu problema que hi havia en la zona, amb molts anys sense gaudir de cap millora. 


Preparació dels carrers
Un dels grans beneficiats és el Camí Marenys, una via molt transitada i que en la zona que ens ocupa presentava greus desperfectes i grans desconxats, amb acumulació d’aigua i grans bassals quan plovia, amb la qual cosa esdevenia un perill per a la circulació. 

L’asfaltat d’aquests carrers arriba 20 anys després què l’Ajuntament declarara l’incompliment de l’empresa Caja Territorial de Madrid SA d’urbanitzar el sector de La Sardina, i es paralitzava tot el que hi havia pendent d’obres d’urbanització fins fa pràcticament en la present legislatura.

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

De categoria. Ja era hora.

Anònim ha dit...

Ha fet més este govern en 2 anys que el PP en 16. Res de tot el que van prometre durant anys en les assemblees de la Comunitat de Propietaris, res han complit.
I totes les reunions i hores amb Eugenio Pérez i Manolo Vidal en els despatxos de l'ajuntament perdudes i sense profit.
Es dificil de creure però no han fet res en 16 anys del seu govern, una cosa si, canviar l'edificabilitat d'un tros de la Sardina i permetre finques on anaven cases individuals.

Anònim ha dit...

El BLOC dirigia urbanisme i obres els primers 4 anys del PP. No tota la culpa és del PP ni la de no fer les obres ni la de canviar edificabilitat.

Anònim ha dit...

Tu flipes per un tubo.
Després de la fallida de Caja Territorial de Madrid, que a pesar del nom no és un banc, comença tot el procés burocràtic (una cosa com ara la piscina) de liquidació i tot això, i és en l'any 2002 quan el ple va aprovar el programa d’actuació integrada AMB GESTIO DIRECTA DE L'AJUNTAMENT, que no oblidem governava el PP i tenia majoria absoluta per primera vegada.
O siga que el Bloc ni governava ja ni tenia res a vore amb Urbanisme.
Es el PP l'unic que governa l'Ajuntament en el 2002. I va modificar el pla parcial i va autoritzar que on hi havia inicialment projectat unifamiliars, l'empresa URBAS SA fera finques.
No cal ni dir quant interessant era que en el terreny on anaven ¿20 /30? unifamiliars es pogueren alçar finques fer més d'un centenar de pisos.