L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 29 de desembre del 2013

Una obra de 480 milions (n'havia de costar 100) vinguda a menys: Cau part del revestiment ceràmic del Palau de les Arts i obliga a tancar-lo.

Despreniments


L’edifici es va pressupostar en 100 milions d'euros i va acabar costant 480 milions.  Incomprensible per tant que al cap d'uns anys ençà la inauguració que comencen a desprendres elements.

I com recordareu no és la primera vegada que passaa principis d'enguany, la coalició Compromís va denunciar  "bombaments excessius" en la coberta d'aquesta infraestructura i aleshores es va establir un perímetre de seguretat per risc de despreniments, que ara s'ha augmentat al considerar els tècnics que el risc de despreniment "era major".
La Generalitat Valenciana estudia denunciar l'arquitecte per possibles deficiències en la construcció, però sembla difícil establir de qui seria la responsabilitat del manteniment de l'edifici, cosa que podria fer la denúncia impossible. De fet el març d'enguany el govern valencià va anunciar que demanaria responsabilitats pels problemes de bombaments, demanda que no s'ha portat a terme. 

Compromís ha exigit al govern del PP assumisca la seua responsabilitat per la caiguda de part de la coberta del Palau de Les Arts i que reclame indemnitzacions a l'empresa del arquitecte Santiago Calatrava.

Mal estat del trencadís denunciat per Compromís

Compromís ha recordat que havia denunciat l'estat del trencadis “era perceptible que la capa exterior estava malmesa i hi havia perill de despreniments. El govern del PP respongué que exageràvem i alarmàvem la població i asseguraren que un informe intern descartava el perill de despreniments. Un informe que no va ser realitzat correctament perquè només uns mesos després, unes ratxes de vent fortes, han obligat a tancar el Palau per despreniments”.

Compromís afirma que “la credibilitat del govern del PP està sota mínims.  El mes de juny vam demanar un altre informe a la UTE de empreses constructores perquè diagnosticaren el problema de la coberta del Palau i la solució tècnica. Un informe del que mai més hem sabut”.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Semba una metàfora del Govern Valencià. Ens costa una millonada i es cau a trossos per la corrupció dels seus components!