L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 19 de desembre del 2013

¿Un nou ridícul més d’Alberto Fabra? El president té la intenció de pagar 10.000 euros a una productora privada per gravar el missatge de Nadal i emetre’l en TVE.


Fabra en el missatge de Nadal de l'any passat
La denúncia l’ha feta el PSOE i la veritat... ¡ja seria bona que després de deixar-nos sense RTVV, ara pague a una empresa privada pel missatge quan té 1.600 treballadors cobrant amb un cost de 200.000 euros!! I damunt no oblidem que encara s’emet senyal amb la carta d’ajust, no cal anar a la desconnexió de TVE.

Aquest home sembla que no sap quan es pot fer el ridícul i no sabem que fan els tants i tants assessors que té que no li aconsellen que ho deixe estar i sobre tot eixe detall d’usar una productora privada amb 10.000 euros de cost i usar TVE. 

El PSOE espera que la informació que té siga desmentida o si Fabra vol continuar la farsa ho faça amb els treballadors i senyals de RTVV. 

De continuar, esperem que en el missatge de Nadal ens conte perquè no ha reclamat a Rajoy els 13.000 milions d’euros que l’Estat deu als valencians per l’infrafinançament que patim de fa 10 anys i perquè calla davant Rajoy, i això que calla no ho diguem nosaltres, li ho acaba de dir la patronal valenciana, que li ha recriminat que no reclame a Rajoy i el poc pes dels valencians davant Madrid.

Una cosa si que li podem ben dir: nosaltres no anem a perdre un segon en escoltar-lo. I esperem que l'exemple s'escampe.

1 comentari:

GORDON GEKKO ha dit...

Fabra no pot presionar a Rajoy perquè és este, junt a Montoro, el que está dosificant la liquidesa necesària per a que la Generalitat (que está tècnicament quebrada) aparente que el problema no és tan greu. Fabra pesa menys hui a Gènova que el paper de fumar. La Generalitat hui està sent governada pel Consell de Ministres. Les decissions venen ja empaquetades des de Madrid i Fabra simple i llanament les executa. Ningú en el PP (jo salvaria a Rus) té els sants bemols de pegar una punya a la taula i dir-li quatre cosetes a Rajoy i Montoro. No poden. No poden perquè viuen d'això. Els falta integritat, independència i coratge. Els sobra sumisió, berborrea barata i covardia. Del Poder Valenciano ni parle. Ni existia abans ni existeix ara. I mentre tant els valencians a pagar les factures d'uns liberals que ni són liberals ni saben realment el que són.