L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 9 de desembre del 2013

Un arbre nadalenc en el passeig




Els veïns han pogut observar aquestes dies passats la instal·lació d’un pi enmig del Passeig del País Valencià. El fet va donar que parlar, i molts es pensaven que era la preparació de la foguera de Sant Antoni a més i mig de la celebració de la festa del sant.

La cosa ha quedat més clara en observar la col·locació d’una estrella nadalenca al cim del pi. Efectivament, enguany s’ha pensat que es podia avançar la plantada del pi que crema el dia de Sant Antoni i fer-lo servir també com arbre de Nadal les pròximes festes, amb la qual cosa un mateix treball de la brigada duplica la seua utilitat: quan es posen els llums i demés serà un motiu d’adornament nadalenc i, a gener, servirà per a la celebració de Sant Antoni.

A més a més, i açò es cosa nostra, decora un poc la plaça del passeig, que bona falta té d’algun element urbà que alegre la vista aquestes festes donat que els arbres que en el seu dia es van plantar dins dels grans cossiols.... bé, val més deixar-ho estar!!! 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora que algú es preocupara per la decoració nadalenca del poble.

Anònim ha dit...

Pues sí, deixem estar lo dels arbres del Passeig ... Ja no és el que era aquest Passeig ... Com sempre la ma del home amarga a la natura.