L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 20 de desembre del 2013

Tavernes ofereix gran varietat d'actes culturals, festius, esportius i socials durant el Nadal

Tavernes posa a l’abast dels veïns i visitants nombroses activitats durant el Nadal. L’element solidari és una constant en moltes de les activitats que estan realitzant-se en la ciutat.
Us oferim la programació completa per aquests dies
 
Dissabte 21 
 
Demà dissabte 21, a les 14 hores, se celebra la paella solidària de germanor, que va nàixer l’any passat per iniciativa dels veïns mateixos. Hi acudiran representants de pràcticament totes les institucions, clubs, associacions, agrupacions, partits polítics, falles, ONG, entre altres. Es tracta d’una de les nombroses activitats socials que s’emmarquen dins del projecte veïnal de les 300 caixes, que aniran destinades a les famílies més desafavorides de la ciutat. Creu Roja és l’encarregada de la distribució i la recepció dels aliments de les caixes per a les famílies.

També l’Associació de Comerciants de Tavernes posa a l’abast dels veïns un circuit de karts, en la zona del poliesportiu cobert, que hi romandrà dissabte i diumenge.

Demà a les 17 hores, Tavernes acollirà el festival de Nadal del Club de Patinatge, que es celebrarà en el pavelló multiusos, amb la presència de clubs convidats. Els assistents podran gaudir de les coreografies preparades per les patinadores del club.

També a les 17:30 hores començaran les nadales al carrer en el passeig del País Valencià, amb Balls Populars, Escola de Dolçainers de la Valldigna i CJM El Fènix. Tot seguit, a les 18.00h i en la plaça de l'Església, l’Escola de Música Tavernes de la Valldigna i CJM El Fènix. A les 18.20 hores, plaça Salvador Mifsud amb la Coral Marinyén i Cor Quinzedemarç. I a les 18.50 hores, des de la plaça Major, Balls Populars & Escola de Dolçainers de la Valldigna i per a acabar tothom canta de Nit de Pau. Amb la participació de l’Associació de Balls Populars La Vall de Tavernes, Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna, Escola de Música de Tavernes de la Valldigna, CJM El Fènix, Associació de Veïns La Valldigna, Associació de Mestresses de Casa Tyrius Tavernes de la Valldigna, Junta Local Fallera, Coral Marinyén i Cor Quinzedemarç.

A les 19 hores, Fent Ciutat amb l’Associació de Veïns de la Valldigna, Dia del Veí 2013 a la Casa de la Cultura. Presentació a càrrec de l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i de la presidenta de l’Associació de Veïns, M. Luisa Grau. Premi reconeixement a Joan Palomares i Vercher, per la seua feina social activa, participativa, humana i solidària en la ciutat. A més, premi Ciutat de Tavernes de la Valldigna a la Cooperativa Agrícola de Tavernes per l’aportació centenària i activa a l’agricultura local, labor i esforç social en l’economia. En acabar, actuació de Bruno Lena i Kuki Lora.

Diumenge 22

Concert de Nadal a l’església de Sant Pere a les 20 hores de la Coral Marinyén.

Dilluns 23 
 
Campionat tennis taula, Nadal 2013. Pavelló municipal, a partir de les 10 hores. Categories benjamí, aleví i infantil, amb trofeus per als tres primers classificats.

Divendres 27 
 
A les 11.00h a l'escenari de la Casa de la Cultura, Teatre per a BeBeS amb LA MAR DE VIDA. Entrada 2€ (1 xiquet + 1 acompanyant). Espectacle dirigit a xiquets de 3 mesos a 4 anys. Durada aproximada 30 minuts.

A les 19.30h a l'auditori de la Unió Musical, concert de Nadal de la Banda Simfònica. Director: Carlos Revert

A les 19h. Projecció d’un documental sobre els responsables de la tragèdia del metro de València.

4ª Sant Silvestre. Carrera solidària de 3 km pel centre de la ciutat. Eixida davant de César Esports i finalitza en la plaça Major. Inscripció, un quilo de menjar per a la campanya de les 300 caixes solidàries.

Divendres 27 i dissabte 28

MACROFESTIVAL DE ROCK LOCAL al pavelló multiusos amb les actuacions dels grups de rock local P-RRAKOS, NO NAME, CONTRA LA PARED, BLUE HOTEL I FÍSTULA VALLKANIKA. Esdeveniment organitzat pels pubs de Tavernes: 80'S, DREAMS, MÀGIK i TNT. El macrofestival començarà a les 20:00 hores. Preu de l'entrada 1€ solidari . 


Dissabte 28 
 
De 20 a 22h, al voltant de la zona d'acampada del Festivern, observació del cel de cap d'any amb l’Associació Astronòmica de la Safor.

Partit solidari contra el Xeraco, del Club Athlètic la Vall. 16:30h amb la novetat que ambdós equips seran mixtos (xics i xiques). Per a entrar a veure el partit cal aportar, almenys, un quilo o un litre d'aliments. A més, al llarg de l'encontre es celebraran diversos sortejos.

Camp municipal, Torneig del Kg, torneig solidari de Futbol-8 organitzat per UD Tavernes. Inici dels encontres a les 9:00 final aproximadament a les 14:00 h. Hi participen equips dels clubs Ciutat d’Alzira, Xeraco, Benifairó de la Valldigna, Simat, Cullera i UD Tavernes. Tots en categories prebenjamí, benjamí i aleví.

A les 19’00, V partit benèfic en benefici de la Creu Roja. AMICS DEL ROGO – AMICS DE FERRAN.

CERCAVILA D'ARREPLEGADA D'ALIMENTS amb la Banda de Tambors i Cornetes CM El Fènix de Tavernes, però oberta a qualsevol agrupació que vulga sumar-s’hi. Es farà una cercavila per tal d'arreplegar aliments per les cases de Tavernes.

A les 19h a la Casa de la Cultura, concert de Senior i Cor Polonés, concerts previs al Festivern.

Dilluns 30 
 
A les 12h, al passeig del País Valencià, taller de maquillatge amb contes, a càrrec de Globus Teatre.

Dimarts 31
 
VII Sant Silvestre CLUB DE TENIS. A les 17:00 h. Eixida i arribada al Club de Tennis Valldigna. Participa també en la campanya 300 caixes solidàries.
Campanades i discomòbil a la plaça Major de Tavernes per a rebre l’any nou.

Festivern 2013.
 
És important destacar que, com que el 31 cau dimarts, el Festivern enguany es celebrarà en dos dies: les nits del dilluns 30 i del dimarts 31. L’envelat serà més gran que els anys anteriors, amb una capacitat de 8.000 persones, i té com a principal atractiu oferir l'últim concert massiu d’Obrint Pas. 

El Festivern 2013 oferirà el diumenge 29 a partir de les 19 hores en la Casa de la Cultura les actuacions d’El corredor polonés i Sènior i el cor brutal. Dilluns 30, festa de benvinguda del Festivern a les 19h des de la plaça Major i correbars amb la Trocamba Matanusca. A les 22 hores, actuacions en l’envelat dels grups Smoking Souls, Atupa, Kaoba, Les Oques Grasses, Destroi i DJ Panxo.

El dia fort del Festivern serà el dimarts 31 de desembre, quan hi haurà diferents activitats en la zona d'acampada, torneig de futbet, concurs de paelles, torneig de raspall, sopar popular. A les 12 hores, vermut musical amb La Petita Orquestra Peoitaire, a les 19h Inercia + Sant Gatxo. A les dotze de la nit, campanades amb Batuken i el conill Merut, per a continuar amb les actuacions d'Arrap, DJ Plan B, Txarango, Talco, La Raíz i Obrint Pas.

Tot aquell jove de Tavernes que presente el seu carnet jove i el DNI els dies 29, 30 i 31 tindrà un descompte en la entrada al Festivern i pagarà 20 euros en taquilla. Cal recordar que el preu en taquilla estipulat per l’organització és de 26 euros, i anticipada 23 euros. 
-