L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 8 de desembre del 2013

L’atur baixa 149 persones a Tavernes el mes de novembre. Es el segon mes que la ciutat gaudeix d'una baixada en el nombre de desocupats, 400 des de setembre.

Segons les dades del SERVEF, l'atur a Tavernes el mes de novembre es va situar en 1.787 desocupats, amb la qual cosa s’ha abaixat en 149 persones respecte a les dades del mes d’octubre, en que hi havia a la nostra ciutat 1.936 desocupats.  De les persones inscrites, 979 serien dones i 808 homes.

Les dades del SERVEF confirmen que seria el segon més consecutiu de baixada da l’atur a Tavernes. Des del mes de setembre l’evolució ha sigut positiva car s’ha passat dels 2.187 aturats als 1.787 en novembre,  un total de 400 desocupants menys en xifres rodones.

De la resta de les grans ciutats de la comarca, cal dir que Oliva també es beneficia d'aquesta tendència i baixa en 35 persones el nombre d’aturats de novembre: ara en són 2,704 front als 2.739 del mes d’octubre. Com que en el mes de setembre eren 2.914 els aturats, n’ha baixat 210.

Gandia el passat novembre també va baixar en 69 els aturats i ara en té 9.620 quan en octubre eren 9.689. L’atur en setembre era de 9.470 amb la qual cosa el municipi que goberna Torró sería l’unic dels tres grans que ha vist incrementat la desocupació des de setembre, en concret ha augmentat en 219 persones els desocupats.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

excel·lent notícia

Anònim ha dit...

ESO ES MENTIRA ACABES DE DIR COTORRETA LA TROLA MES GRAN AURA BAIXAT PERO PER QUE EIXOS 149 SEN AURAN ANAT FORA A TREBALLAR

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tu creus?

Doncs el SERVERF no depén de la Cotorra, depén del govern del PP, amb la qual cosa es demostraria el que sempre hem dit ací, que el PP i els seus acòlits, com tu, esteu instal·lats en la mentira.

De tota manera, com que nosaltres pràctiquem allò "d'ensenyar al que no sap" , t'informem que pots entrar en la pàgina del SERVEF i buscar-te tu mateix les dades, igual en trobes per a novembre del 2013 unes altres diferents.
A vore si tens sort.!

Anònim ha dit...

Estan quatre o cinc mesos queixant-se que la desocupació ha augmentat en Tavernes, i quan fa dos mesos que baixa els sap mal que baixe i diuen que es mentida.
Això és l'interés i la preocupació que té el PP per Tavernes.
Només per criticar voldrien que augmentara tots els mesos.
Hipocrites.

Anònim ha dit...

claro como los amigos del pp se colocan en cuanto terminan de ser concejales y amigos directos les colocan en la dipu. aunque sea de pinche pero les colocan y a cobrar del bote y sique crean empleo pero para sus amigos y enchufados como hay muchos en este pueblo que ya quisiera yo que se supiera y se enteraran los habitantes y porlomenos que en las proxsimas vean aquien votan pues los de siempre ya los ves lo que sigen haciendo chupar del bote

Anònim ha dit...

Anonim de les 23:12

El diari Levante publica avui les mateixes dades que va publicar ahir La Cotorra sobre la gent desocupada de Tavernes i la resta de pobles.

Suponc que també li diràs mentirós i que diu troles el diari en esta qüestió.

Pues sembla ser que no