L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 1 de desembre del 2013

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor de Joventut, Josep Llácer, inauguren l'exposició "Creart Jove 2013"




L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor de Joventut, Josep Llácer, van inaugurar ahir l’exposició "Creart Jove 2013" del Calaix Jove de la Safor que patrocina la Mancomunitat de la Safor. 

L’alcalde i el regidor de Joventut van dirigir unes paraules als presents on explicaren els objectius de la mostra –potenciar les manifestacions artístiques dels jovent de la comarca- i remarcaren el fet que de sempre dins de les exposicions hi ha gent de la Valldigna, cas com enguany dels vallers Maria Grau i Oscar Pouzols o el benifarioner Christian Miñana que van dirigir també unes paraules als presentes per explicar l’obra exposada.

Jordi Joan va reiterar el compromís de l’Ajuntament amb els joves artístes, actuacions que s’han plasmat també en el concurs de grafits, i es va oferir la Casa de la Cultura “quan vulgueu i com vulgueu” per exposar les seues obres. 

L’exposició recull una mostra de diferents disciplines artístiques de joves artistes i creadors de la comarca i es podrà visitar de dilluns a divendres de18 a 20 hores i fins els dia 8 de desembre.



-