L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 18 de desembre del 2013

L'ajuntament inicia les obres de reurbanització de la Placeta del Carrer Calvari o Placeta del Trinquet adjudicada a l'empresa local Construcciones Felfrell SL.


L’adjudicatària va començar ahir l’enderroc de les construccions antigues de la placeta, entre elles els quioscs, un dels quals roman encara en peu per un problema amb un cablejat elèctric que haurà de retirar Iberdrola.

Les obres s’han adjudicat pel preu de 87.213,20 euros IVA no inclòs i el termini d’execució es calcula un màxim de 4 mesos.

 L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, en el moment de l’adjudicació va manifestar que “amb l’execució de l’obra per una empresa local com era la nostra voluntat  actuem en un espai amb una gran importància neuràlgica en la zona del Calvari, centre de reunió de nombroses famílies que aprofiten eixe entorn per a esbargiment. Amb la remodelació, la placeta tindrà unes condicions més adequades i òptimes per als nostres veïns”. 

 



Les obres de reforma adequaran l’espai amb una millora dels acabats quant a materials i elements de mobiliari urbà i reordenarà els accessos tant a la plaça com als voltants, reposarà el paviment de la zona de jocs, la repavimentació de la plaça i reformarà i modernitzarà els quioscs.
-