L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 30 de desembre del 2013

FESTIVERN 2013: 800 tendes estaven muntades aquest mig dia. Gran exit de participació i presència de joves a Tavernes



Vista general i parcial de la zona d'acampada
Sobre les 800 tendes havien ja muntades aquest migdia en la zona d’acampada del Festivern 2013. Tal com vam informar, l’Ajuntament de Tavernes ha duplicat enguany la superfície destinada a acampada alhora que ha organitzat un quiosc d’informació per a tots els campistes, un lloc on a més de donar-los les instruccions i informacions sobre instal·lacions de neteja i demés, s’ofereixen coses tan senzilles com les bosses del fem per dipositar deixalles. 
 
Imatges de l'acampada
La quantitat de 800 amb total seguretat s’anirà augmentant al llarg de la vesprada, car el degoteig de nou arribats no s’atura, i és probable que s’arribe al millar. 

D’altra banda, en l’envelat del Festivern continuaven els treballs perquè aquesta nit estiga tot a punt per als primers concerts. 60.000 wats de potència són els que oferiran els equips mòbils transformadors i també s’estan complementant altres serveis, com són llums exteriors i sobre tot els serveis higiènics que s’han situat majorment a l’explanada del Festivern en nombre de 15, però també els hi ha en altres zones del recinte. 
 
Punt d'informació per als acampats
Per tant, tot a punt per a celebrar el Festivern més multitudinari de la història, i que servira per acomiadar a eixe gran grup que és Obrint Pas. 

ACTES D’AVUI I DE DEMÀ 
 
Avui, tenim “la vespra” que començarà a la Plaça Major, punt de partida del tradicional Correbars. Tot un espectacle popular amanit per la xaranga Trocamba Matanusca. I cap a les 22h arribarà el torn de la gran carpa Festivern on Smoking Soul’s, Atupa, Kaoba, Les Oques Grasses, Destroi i DJ Panxo, que encetaran les activitats del gran recinte. 
Serveis higiènics
L'envelat avui mateix
Entre avui i dema no ho oblideu que podrem gaudir d’un bon nombre de concerts, però també d'un concurs de paelles, de xerrades, d’un campionat de futbet així com d'un campionat de raspall. 

El plat fort DEMA dimarts, dia 31 de desembre. Obrint Pas donarà la benvinguda al 2014 amb el que s'espera siga l’elèctric més potent i emotiu de la seua carrera, ja que serà el seu adéu definitiu dalt dels escenaris. Ho farà a Tavernes de la Valldigna junt amb Txarango, La Raíz, Talco, Arrap, Inèrcia, Sant Gatxo, la Petita Orquestra Peiotaire i Plan B en una nit carregada de sentiments i sorpreses. Les campanades, com sempre, ens les portarà el Conill Merut que compartirà escenari amb Batukem.
-



1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt d'ambient a la zona d'acampada i del Passeig Colon.