L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 31 de desembre del 2013

FESTIVAL 2013: Gran exit en el campionat de raspall. L'equip d'Orba es proclama campió

Al llarg d'aquest matí s'ha celebrat el 2n Trofeu de Raspall Festivern 2013, amb un gran nivell de joc, on Orba ha guanyat a la Vall de Laguar per 20-0. En total han participat 15 parelles en el campionat.


La classificació final ha estat: 

Campió: Equip d’Orba.
Dimas Kruithof Perelló-Sacha Kruithof Perelló-Vicent Caselles
 
Subcampió: Equip de Vall de Laguar.
Carlos Riera Mas-Aarón Oliver Ballester
 
Tercer classificat: Equip de Castelló de la Ribera.
Ricard Sentandreu-Toni Oliver
Agraïm al Club de Pilota Valldigna la informació i fotografia
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Alguns que van de nacionalistes estan fallant massa al esport nacional valencià. A la noticia de més abaix es parla de l'èxit de les polseres i del campionat de futbet. Al cartell del festivern clarament senyalava que es repetia el campionat de pilota. Diuen que no ha anat tampoc cap representant del ajuntament.