L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 27 de desembre del 2013

Actes solidaris del cap de setmana




DIVENDRES 27
Macrofestival de Rock Local.- Al Pavelló Multiusos amb les actuacions dels grups de rock local: NO NAME, DOS DOSIS, BLUE HOTEL, MOONDREAM i FÍSTULA VALLKANIKA. Esdeveniment organitzat pels pubs de Tavernes: 80'S, DREAMS i TNT. El macrofestival començarà a les 20 hores. Preu de l'entrada 1€ solidari que es destinarà a completar les 300 caixes d'aliments.
Club d'Atletisme la Valldigna.- Un any més celebren la tradicional cursa Sant Silvestre, hui divendres 27, a les 20 hores. Com edicions passades, per a subscriure's cal aportar, al menys, un quilo o litre d'aliments, els quals seran destinats a la Campanya de les 300 caixes solidàries.
DISSABTE 28
Club Athletic la Vall: A partir de les 16 hores partit Athletic la Vall Mixt contra Xeraco Mixt. Aportació 1 quilo de menjar per a les families necessitades de la Valldigna. Amb la col·laboració de la Penya Barcelonista La Valldigna. Es sortejara una samarreta de Xavi signada pel jugador.
Club de Bàsquet Tavernes.- A partir de les 16 hores, Torneig de Nadal amb equips de categoria infantil, on en el transcurs del mateix sortejaran una samarreta signada per tots els jugadors de l'equip de primera divisió, València Bàsquet. Per a entrar en el sorteig, cal aportar un quilo o litre d'aliments per a les 300 caixes. A més productes, més butlletes per al sorteig.
Cercavila arreplegada aliments.- A les 18 hores, la Banda de Tambors i Cornetes CM El Fènix de Tavernes, però oberta a qualsevol agrupació que vulga sumar-s’hi, durà a terme una cercavila per tal d'arreplegar aliments per les cases de Tavernes. L'itinerari previst és el següent: Plaça de l'Ajuntament, c/ del Carme, c/ Verge de Sales, c/ Sant Agustí, c/ Trinitat, c/ La Església, c/ La Barca, c/ Pintor Sorolla, c/ Sant Lluís, c/ Verge de Lourdes, Travessia Sant Antoni, c/ Sant Antoni, c/ Sant Benet, c/Immaculada, c/ Sant Josep, c/ Divina Aurora, c/ San Roc, c/ Roser, c/ Mitja Galta, c/ Major, c/ Metge grau, c/ Ombria, fins a la Casa de la Cultura.
-