L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 21 de desembre del 2013

Actes per avui dissabte dia 21

L'Associació de Comerciants ofereix karts fins diumenge
A les 14 hores, se celebra la paella solidària de germanor, que va nàixer l’any passat per iniciativa dels veïns mateixos. Hi acudiran representants de pràcticament totes les institucions, clubs, associacions, agrupacions, partits polítics, falles, ONG, entre altres. Es tracta d’una de les nombroses activitats socials que s’emmarquen dins del projecte veïnal de les 300 caixes, que aniran destinades a les famílies més desafavorides de la ciutat. Creu Roja és l’encarregada de la distribució i la recepció dels aliments de les caixes per a les famílies.

També l’Associació de Comerciants de Tavernes posa a l’abast dels veïns un circuit de karts, en la zona del poliesportiu cobert, que hi romandrà dissabte i diumenge.

Demà a les 17 hores, Tavernes acollirà el festival de Nadal del Club de Patinatge, que es celebrarà en el pavelló multiusos, amb la presència de clubs convidats. Els assistents podran gaudir de les coreografies preparades per les patinadores del club.

També a les 17:30 hores començaran les nadales al carrer en el passeig del País Valencià, amb Balls Populars, Escola de Dolçainers de la Valldigna i CJM El Fènix. Tot seguit, a les 18.00h i en la plaça de l'Església, l’Escola de Música Tavernes de la Valldigna i CJM El Fènix. A les 18.20 hores, plaça Salvador Mifsud amb la Coral Marinyén i Cor Quinzedemarç. I a les 18.50 hores, des de la plaça Major, Balls Populars & Escola de Dolçainers de la Valldigna i per a acabar tothom canta de Nit de Pau. Amb la participació de l’Associació de Balls Populars La Vall de Tavernes, Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna, Escola de Música de Tavernes de la Valldigna, CJM El Fènix, Associació de Veïns La Valldigna, Associació de Mestresses de Casa Tyrius Tavernes de la Valldigna, Junta Local Fallera, Coral Marinyén i Cor Quinzedemarç.

A les 19 hores, Fent Ciutat amb l’Associació de Veïns de la Valldigna, Dia del Veí 2013 a la Casa de la Cultura. Presentació a càrrec de l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i de la presidenta de l’Associació de Veïns, M. Luisa Grau. Premi reconeixement a Joan Palomares i Vercher, per la seua feina social activa, participativa, humana i solidària en la ciutat. A més, premi Ciutat de Tavernes de la Valldigna a la Cooperativa Agrícola de Tavernes per l’aportació centenària i activa a l’agricultura local, labor i esforç social en l’economia. En acabar, actuació de Bruno Lena i Kuki Lora.
-